JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Pistekort fra Lofsdalen

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Lofsdalen her

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Lofsdalen

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Lofsdalen uge 5, 2016 | Skrevet den 10/02 2016

Oprettet af Jacob

Har lige været afsted med familien, herunder en dreng på 3.
Har kørt snowboard, ski og langrend.

Da uge 5 er uden for højsæsonen, var der massere af plads på pisterne. Ikke usædvanlig...
t at finde sig selv alene i sneen.. helt perfekt når man skal bruge plads og ro med knægten. Og bedst af alt, ingen kø ved liften.
Jeg er ikke bekendt med, hvor mange af hytterne der kan lejes, men flere af dem er i gå afstand fra pisten gennem træerne.
Der er et godt begynderområde med en nem lift og et bånd man kan stå på. Der er bla. opsat figurer der kan anvendes til at styre efter eller uden om.

For at komme på toppen til bla. de røde og sorte piste, er der kommet en 6stollift, med domme der kan lukkes ned og holde lidt på varmen. På toppen er der kommet en "skybar", som vi desværre ikke fik prøvet.

Langrend
Det er ikke det største udvalg af spor, men der er en mindre rute med lys til aftenbrug, et par 5-12km ruter samt nogle lange spor i fjeldet. Fint som supplement til pisten.

Snescooter
Der er meget snescooter kørsel i området, på søen og lange spor i fjeldet, så hvis man er til den slags er det perfekt.

Naturen
Personligt sætter jeg stor pris på turen til området, de snoede veje og sneklædte landskaber. Det er virkelig flot og man fornemmer at man er langt oppe i Sverige.

Offpist
Har ikke kørt uden for sporet. Den ene gang vi har været i Lofsdalen før for nogle år siden, oplevede vi snefald om natten som efterlod alle piste med et snedække der gjorde hele område til "offpist". Det bedste skiløb jeg har oplevet til dato.

Konklusion
Fine lange piste, god sne og har ikke savnet de større områder i Frankrig/Østrig m.v. Flinke og hjælpsomme ansatte, flot natur, et område jeg vil anbefale.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

| Skrevet den 06/08 2010

Oprettet af Dorthe

Flot område og stoleliften binder området rigtig godt sammen. Lange pister efter nordiske forhold. Her får man super skiferie til meget rimelige penge.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar