Pistekort fra Isaberg

Rejsebureauer til Isaberg: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Søg skirejser til Isaberg

Find mere om Isaberg: Webcams - Snemeldinger - Hytter

Isaberg rummer alt fra børnebakke til den sorte piste, og med sine kun 6 kilometer pister i alt er stedet særdeles familievenligt.

Isaberg har to grønne pister, der er børne- og begyndervenlige uden at være kedelige. Lillbacken, der er noteret som nummer 1 på pistekortet, er en fin lille pist for de små. Denne piste kører stille og roligt, og er udstyret med en "træk-wire" som børnene kan holde fast i. Hele pisten kan desuden ses nedefra, hvilket giver mere ro hos forældrene, når børnene vil selv - mor og far kan stadig følge med. Og for at understrege hvor børnevenlig Isaberg er, bør det nævnes, at du finder en kælkebakke for enden af piste nummer 11.

Isabergs sorte piste Slalombacken giver, som navnet indikerer, gode muligheder for at lægge spændende sving ind. Pisten er noteret som nummer 6 på kortet herover, og er den stejleste rute i området. Det er en relativ kort pist, men du kan få meget fart på, hvorfor den fortjener sin "sorte" kategorisering.

Stort udvalg af pister – uanset ens niveau

I skiområdet Isaberg i Sverige finder man et udvalg af forskellige pister i en kompakt præsentation, der gør det nemt at finde rundt og holde sammen med sine rejsefæller. Området har flere røde piste, hvor 3, 4 og 5 giver et større fald og en højere hastighed, og 8, 10 og 11 har en længere strækning og en bedre mulighed for at lægge sving ind.

Isaberg er et oplagt valg til en familietur, hvor der er forskellige ønsker til sværhedsgrad. Det er desuden et godt sted at tage hen, hvis man ønsker at lære og udvikle sig, da der er forskellige varianter af de individuelle niveauer.

Isaberg er ikke det sted i Sverige, der har den bedste garanti for sne, men til gengæld er området altid velforberedt og belagt med kunstsne, når vejret ikke er til skiløb. Området er indrettet meget brugervenligt, og du har aldrig langt til et toilet eller en snack. Der er placeret restaurationer både i midten og i bunden, og det er let at finde rundt.


Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere


Brugernes anmeldelser af Isaberg

Skiterræn
3,23
Liftsystem
3,13
Afterski
2,47
Byen
2,60
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,00
Isaberg har en samlet score på 3,18 stjerner ud af 5. Baseret på 92 anmeldelser.

Kort over Isaberg

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen