Webcams fra Isaberg

Rejsebureauer til Isaberg: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Isaberg


Søg skirejser til Isaberg

Find mere om Isaberg: Pistekort - Hytter


Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Isaberg Mountain Resort

Isaberg Mountain Resort byder på en masse hyggelige hytter, som alle ligger i kort afstand til lift. Hytterne er fuldt udstyret med alt det, I behøver til skiferie i Isaberg. Tæt ved boligen finder I desuden en kiosk med basale vare. Boligerne varierer i størrelse og indretning, så I finder sikkert en bolig, som passer til jeres familie.

Loftsgård nr. 3,5 & 6

Går skiferien til Isaberg i Sverige, så kan Loftsgård hytter 3, 5, & 6 danne suveræne rammer for en hyggelig skiferie. Her er der er rig mulighed for at kombinere svensk naturidyl med sjove skioplevelser for alle aldre. Hytterne ligger ca. 23 km fra Isabergs skicenter, hvor der venter jer skønt skiløb, restaurant og varmestue.


Brugernes anmeldelser af Isaberg

Skiterræn
3,23
Liftsystem
3,13
Afterski
2,47
Byen
2,60
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,00
Isaberg har en samlet score på 3,18 stjerner ud af 5. Baseret på 92 anmeldelser.

Kort over Isaberg

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen