Webcams fra Val Thorens

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Val Thorens


Søg skirejser til Val Thorens

Find mere om Val Thorens: Pistekort - Hoteller - Lejligheder


Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens er lækre chaletlejligheder, der byder hele familien velkommen til en skiferie i De franske Alper som sent skal glemmes.

Chalet 6 Les Balcons

Flotte lejligheder med fantastisk udsigt over Val Thorens Vores charmerende Chalet-boliger på Les Balcons ligger i den øverste, mere rolige del af ferieområdet, kendt som Balcons-området. Du kan nemt nå feriestedets centrum på bare 10 minutters afslappende gåtur, eller benyt dig af vores gratis shuttlebus. Når du træder ud på din balkon, vil du blive mødt af en fantastisk udsigt over bjergene og Val Thorens. Vores bygninger vender mod syd og sydvest, hvilket giver dig mulighed for at nyde solen Læs mere

Résidence Les Balcons de Val Thorens

Résidence Les Balcons de Val Thorens er et glimrende kompleks bestående af 6 forskellige bygninger, der alle er udstyret med lækre chaletlejligheder. Kan du lide hygge og komfort, så er det et godt valg! Nogle værelsestyper har endda en privat jacuzzi! Skiliften kan næsten ses fra din balkon. Centrum er også absolut et besøg værd, og du behøver bare at gå ned ad den stejle vej, så er du der.


Brugernes anmeldelser af Val Thorens

Skiterræn
4,55
Liftsystem
4,38
Afterski
4,12
Byen
3,68
Børnevenlighed
3,14
Begyndervenlighed
3,71
Prisniveau
3,14
Offpiste
4,00
Val Thorens har en samlet score på 3,84 stjerner ud af 5. Baseret på 314 anmeldelser.

Kort over Val Thorens

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen