Webcams fra Hemsedal

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Hemsedal


Søg skirejser til Hemsedal

Find mere om Hemsedal: Pistekort - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Bakken

Bakken tilbyder skønne lejligheder, der blot ligger 400 meter fra pisterne i Hemsedal. I finder børneområdet, langrend, skiudlejning og indkøbsmuligheder ca. 400 m. fra boligen. Desuden ligger lejlighederne midt i Hemsedal Fjellandsby, hvor der både er restauranter, afterski, natklubber og sportsbar med bowling og spil. Tag hele familien med til en fantastisk skioplevelse med et besøg hos Bakken i Hemsedal, Norge. OBS: I weekender og ved højtider kan der forekomme støj fra afterski/bar i området.

Totten Lodge 4-6 personer

Totten Lodge er nye boliger fra sæson 2022/2023 beliggende lige ovenover Hemsedal Fjellandsby ved siden af grøn pist 50, der fører dig ned til liften R, hvorfra du nemt kommer videre til resten af skiområdet i Hemsedal (lift R og pist 50 er afhængig af natursne). Type: Lejlighed  Personer: 4, 4-5, 4-6 og 6  Størrelse: 55 - 100m2 Til pist: 50 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum i 4 pers. 55-67m2: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng eller Læs mere

Bakken

Bakken har gode lejligheder til fornuftige priser, som især er populære hos familier søndag til fredag. Lejlighederne er enkelt indrettet og har en central beliggenhed med ca. 400 m. til børneområdet, supermarked, skiudlejning og skishop. Bakken lejligheder ligger ligeledes midt i Hemsedal Fjellandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og højtider kan forekomme støj fra afterski og bar.


Brugernes anmeldelser af Hemsedal

Skiterræn
4,24
Liftsystem
4,13
Afterski
3,19
Byen
3,18
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
3,75
Offpiste
4,75
Hemsedal har en samlet score på 4,15 stjerner ud af 5. Baseret på 127 anmeldelser.

Kort over Hemsedal

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen