Helly Hansen H1 Pro Lifa Seamless 1/2 zip, dame, sort

Denne baselayer fra Helly Hansen er fremstillet i de bedste materialer og trøjens opbygning er perfekt til skisport og andre udendørs vinteraktiviteter. Trøjen er fremstilet i en kombination af 50 % merinould og Helly Hansens Lifa teknologi, som gør trøjen super åndbar, varm og ikke mindst behagelig at have på.

Merinoulden sørger for du holder varmen og samtidig er det super svedtransporterende så du kommer af med fugt fra kroppen. Denne trøje er også fremstillet med en smule strækbart materiale, der giver ekstra bevægelsesfrihed. Derudover er den lavet med flatlock syninger, som ikke generer kroppen. Derudover har den en høj krave, som giver ekstra varme omkring nakke og hals. Den kan lynes ned med en 1/2 lynlås.

Trøjen er med Body Mapping Teknologi, hvor man har analyseret kropstemperatur og sved under træning. Ud fra dette har designere placeret forskellige materialer i trøjen, så den sidder ekstra komfortabelt, tørre og performer bedre. Samtidig har trøjen også varmeregulerende paneler, så du hele tiden har en behagelig temperatur, både under inaktivitet og aktivitet med høj intensitet.

Specifikationer og features:
Lifa Teknologi
YKK lynlås
Høj krave

50 % merinould
25 % polyamid
22 % polypropylen
3 % elastan
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.299 DKK Spar 23%
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti