Salomon S/MAX Jr S + C5 GW, orange

Salomon X-MAX Jr S er en letkørt ski, der er lavet som den perfekte læringsplatform til de små børn, hvad end de kun har været på ski et par gange eller allerede har groet horn i panden.

S/MAX skien er perfekt til give den gas på pisterne. Modellen S/MAX er lavet som en god carvingski til børn, der bruger det meste af tiden på pisterne.

Det, der gør denne ski helt genial til de små, er, at den er udstyret med rockerteknologi. Det betyder, at det er relativt let at få denne ski til at glide sidelæns, uden at det er hårdt for benene, og således er det nemmere at plove. Rockeren gør også underværker, når børnene skal lære at dreje, idet den gør det nemt at indlede svinget. I selve svinget har skien et fornuftigt kantgreb, så de også så småt kan lære at carve.

Specifikationer og features:
Dimensioner: 101 - 66 - 83 mm (100 cm)
Vægt: 591 gram (100 cm)
Radius: 7 meter
All-terrain rocker
Let kompositkerne

Binding: C5 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.399,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti