Pistekort fra Stubaital

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Stubaital her

Skiferie forslag i Stubaital

Alpenhotel Fernau Alpenhotel Fernau Bil fra 2.976,-/pers.
Hotel Brennerspitz Hotel Brennerspitz Bil fra 2.899,-/pers.
Hotel Mildererhof Hotel Mildererhof Bil fra 3.358,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Stubaital

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Snesikkert hvis du vil afsted om foråret | Skrevet den 08/05 2007

Oprettet af Hans

Stubaier Gletscher er et rigtig godt sted til en hurtig skitur sidst på sæsonen når de andre områder er udgået for sne eller lukket. Pisterne er ikke særligt udfordrene, men yderst behagelige cruiserp...
ister. Det var ikke muligt at køre offpiste da jeg var der, da snedækket uden for pisterne var for sparsomt. Liftsystemet er OK, det er muligt at komme rundt i terrænet næsten udelukkende med stolelifter, og så var der sidst i april masser af plads. Det var meget varmt, ca. 25 grader nede i dalen, men i 3000 m højde holdt sneen sig fint. Nærmeste rigtige by er Neustift ca. 20 km væk, og jeg synes stedet egner sig bedst til en kort tur og ikke til en egentlig skiferie med familien.
Læs mere

Snesikkert - godt og effektivt skiløb | Skrevet den 03/12 2006

Oprettet af Torben Hermansen

Mine kommentarer går alene på Gletscheren, som ligger for enden af den 25 km lange Stubai-dal. Man bor så i en af de mange småbyer langs vejen ud til gletscheren.
Den store attraktion er efter min ...
mening den ekstremt lange og varierede nedfart fra 3300 m til 1700 m på ialt 14 kms længde. De ti af kilometrene foregår på en såkaldt 'skiroute', som dog ikke er vildere, end at de fleste med lethed kan klare den.
Pisterne i øvrigt er rummelige og varierede, og selv om mange områder byder på langt flere pistekilometre, er der på Stubaigletscheren ingen trælse transportpister, liftkapaciteten er god, så der er mulighed for mange effektive timer på ski.
Naturoplevelsen er helt i top - man er højt oppe og på en gletcher - men det gør også dårligt vejr til en barsk oplevelse.
Offpiste dyrkes en del - men pas på: det er altså på en gletscher, det foregår.
Læs mere
Opret kommentar