Pistekort fra Mayrhofen

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Skiområdet hænger sammen med byerne: Gerlos, Hippach, Kaltenbach, Königsleiten, Zell am Ziller og Zillertal

Læs mere om skiferie i Mayrhofen her

Skiferie forslag i Mayrhofen

Pension Maria Dornauer Pension Maria Dornauer Bil fra 5.271,-/pers.
Pension Strass Pension Strass Bus fra 3.878,-/pers.
Haus Bergfriede Haus Bergfriede Bil fra 5.194,-/pers.
Gästehaus Bliem Gästehaus Bliem Bil fra 2.287,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Mayrhofen

Her kan du se brugernes karakterer for Mayrhofen.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
4,02
Afterski:
4,17
Byen:
4,13
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
2,67
Samlet score er 3,83 / 5 ud fra 48 anmeldelser.

Uge 7, lift kapacite ? | Skrevet den 19/01 2019

Oprettet af Jakob F

Hej ! Jeg vil hører om der er nogle som har erfaringer med at stå på ski i Mayrhofen / Finkenberg i uge 7? Er der lange liftkører / med andre ord, kan liftsystemet trække en af de mere travle ski perioder ?

Mayrhofen- et fantastisk skiområde | Skrevet den 13/02 2013

Oprettet af Mogens

Det er ikke uden grund at vi er faldet for Mayrhofen. Området er kåret som 2 bedste skiområde i Tyrol foran mange klassedestinationer- herunder St. Anton og Sölden ! Mayrhofen oser af Østrigst Tyroler...
-stemning og byder på livlig afterski, en hyggelig gågade med masser af shoppingmuligheder og et væld af muligheder- sommer og vinter. Området er særdeles familievenligt med fornuftige priser og byder bl.a. på et opvarmet vandland og biograf, samt gode børneområder i skiterrænet. En af de bedste funparks, Vans Penken Park er også at finde ved Mayrhofen !
Skiområdet ved Mayrhofen er meget varieret og byder på 159 km pister- Penken er det største område og med røde, blå og sorte pister er der alle muligheder. Ahorn bjerget er mest for begyndere med rullebånd og små blå pister men med en fantastisk udsigt som er et besøg hver for alle- her er der også en igloo bar kaldet "White lounge". Hintertux gletcheren er kun 40 min væk og byder på skiløb helt op til 3250 meter (inkl sommerski). Med på liftkortet er også Zell am Ziller og Kaltenbach- dvs 670 km på eet liftkort- større og bedre område finder du ikke i Østrig ! Liftsystemet er helt i topklasse. der kan være lidt kø ved hovedliften i Mayrhofen om morgenen. Prisniveauet er oven i købet lavere i Zillertal end Ischgl, St. Anton og Sölden (skileje/bespisning/afterski)

De bedste skihilsner!
Læs mere
Se alle Opret kommentar