Skiferie med tog til Østrig

Skiferie med tog til Østrig

Skinetworks har lavet en ny grøn satsning til sæsonen 2020/2021. De tilbyder skiferier med tog til Alperne. Rejs ned gennem Tyskland og vågn op i Østrig. En behagelig og klimavenlig måde at rejse på.

Nu har du mulighed for at komme komfortabelt og hurtigt på skiferie med Snälltåget til Alperne. Ønsker du en grønnere skiferie og op til 8 dage på ski, så er det den perfekte mulighed. Toget ankommer allerede lørdag formiddag og afgår lørdag aften, det giver altså mulighed for 8 dage på ski, hvis man ønsker det, og da du har sovet hele natten er du frisk og udhvilet når du kommer frem.

For 8 år siden, var det også muligt at tage på skiferie med tog, hvis du rejste med Nortlander og Danski, desværre stoppede de rejser. Derfor er det skønt, at muligheden for et miljøvenligt alternativ til fly er tilbage. 

Turen starter om fredagen

Du kan hoppe på Snälltoget om fredagen, på et af de 4 stoppesteder i Danmark. Herefter er der mellem 12,5 og 20 timers togrejse. I Danmark kan du stige på toget i:

  • Høje Taastrup
  • Odense
  • Kolding
  • Padborg


Toget kører til et hav af populære skiområder

Ankomst Østrig om lørdagen

Du ankommer til den østrigske station Wörgl Hbf. om morgenen, hvor der efterfølgende vil være flere stoppesteder, så du kan komme endnu tættere på din destination. Du kan bl.a. tage toget til:



Snälltåget, mad og drikke, bagage, etc.

Vil du læse mere om skiferie med tog? Så se links nedenfor:

- Læs mere om Danski's skiferier med tog til Østrig

- Læs mere om Nortlander's skiferier med tog til Østrig


- Læs mere om andre muligheder for skiferie med tog

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen