Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat
2 topdestinationer på ét liftkort

2 topdestinationer på ét liftkort

Østrigske Obergurgl-Hochgurgl og Sölden slår sig fra denne vinter sammen, så liftkortet fremover gælder til begge destinationer – i alt imponerende 254 pistekilometer

Obergurgl-Hochgurgl og Sölden er to af de bedste og mest attraktive skidestinationer i Østrig. Hvor førstnævnte sted bedst er kendt for en intim og eksklusiv atmosfære, kendes Sölden som området med nogle af Østrigs højest beliggende pister. Sæsonens store fælles nyhed er, at man fra denne vinter kan give den gas på pisterne i begge områder med ét liftkort – det nye Pow(d)er Card!

Ét samlet liftkort

Udover at være to af Østrigs mest kendte og besøgte skidestinationer, er områderne også naboer. Kun cirka 20 kilometers kørsel skiller de to områder ad, og det vil de udnytte fra den kommende vinter – de tilbyder nemlig, at alle med et liftkort af minimum 3 dages varighed, kan gøre brug af alle de to destinationers 254 pistekilometer!

Vil I gerne udnytte, at liftkortet gælder til begge områder, men er I ikke af sted i bil, så kører der skibusser mellem de to områder flere gange i timen. Skibusserne er også et godt alternativ, hvis man vil være fri for at tænke på fx parkering. – og så er skibusserne mellem områderne gratis, så længe du husker liftkortet.

Et tredages liftkort fås fra 1146 kr,-/voksen, mens et 6-dages liftkort i højsæsonen koster 2121 kr,-/voksen. Der er rabat til de mindste (40 %), de større børn (20 %) og til pensionisterne (15 %)


Hver for sig er de to områder fantastisk og et besøg værd, men nu kan du med Pow(d)er Cardet i hånden udnytte mulighederne i begge områder! 55 lifte og i alt 254 pistekilometer. What’s not to like?

Obergurgl-Hochgurgl

Obergurgl-Hochgurgl byder på godt 110 pistekilometer og skiløb mellem 1.800-3.080. Området hører normalt til et af de første områder, der åbner skisæsonen i Østrig – naturligvis udover destinationerne med gletcherskiløb – det betyder, at skisæsonen er lang og snesikkerheden stor. Masser af lange og brede pister lægger op til carving-skiløb, og uden for pisterne er der gode offpiste-muligheder. Til at bringe de mange skiglade turister hurtigt til tops har området 24 moderne lifte med en kapacitet på 40.000 skiløbere i timen. Så ventetid ved lifterne er sjælden. De velbevarede og hyggelige byer er desuden kendt for en række gode restauranter og hoteller, så Obergurgl-Hochgurgl hører til blandt Østrigs mest populære destinationer, og er absolut en af vores favoritter.

Sölden

Det samme kan siges om Sölden, men her er der fokus på det udfordrende og flere steder grænseoverskridende skiløb. The Big 3 – Sölden-områdets tre bjergtoppe, der alle rager mere end tre kilometer op – frister med lange nedfarter i nogle af de smukkest tænkelige omgivelser. Sölden byder på 144 pistekilometer og skiløb mellem 1.350-3.340 meters højde. De i alt 31 lifte i området kan på imponerende vis bringe mod 65.000 skiløbere op i højderne hver timen, så de mange skiglade turister i Sölden tilbringer sjældent lang tid i liftkøen. Med de to gletchere – Rettenbachferner og Tiefenbachferner – i baghaven er Sölden garant for skiløb mellem oktober og maj. Blandt andet derfor afholdes åbningsløbene for FIS World Cuppen også i Sölden hvert år. 


Med de 2 områder slået sammen, er der nu et hav af muligheder


254 pistekilometer og 55 lifte på et liftkort

Læs mere om skiferie i Sölden her 
Læs mere om skiferie i Obergurgl/Hochgurgl her

Udgivet af: Jesper Varming

Find tilbud på skirejser