Pistekort fra Lifjell

Klik her for at se pistekort i fuld skærm


Læs mere om skiferie i Lifjell her

Fotos og video

Brugerne om Lifjell

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Lifjell Vinter 2004 | Skrevet den 05/09 2005

Oprettet af Lars

Vi var i lifjell i uge 6, 2005. Vi valgte Lifjell, dels pga. den korte afstand, og dels pga. af "vinterland", som er en bakke på 300 meter beregnet for børn og nybegyndere.

Hytterne lå ...
helt på toppen, i et meget skønt område, med masser af mulighed for traveture, og langrend. Vi løb ikke langrend, men gik en masse ture, og det var skønt. Der var dog ikke overvældende meget sne.

Hvad angår skiløb, var det ikke så godt... Vinterland var lukket hele ugen pga. for lidt sne. De har ingen snekanon i Vinterland, og det var noget af en skuffelse, især for børnene.

På skicenteret har man 4 løjper, der var 1 løjpe åben... Den var rød, og meget iset, og nærmest umulig at køre på. Her var der snekanoner, men de brugte dem ikke.. Skimæssigt alt i alt en kæmpe skuffelse. Min konklusion. Tag ikke til Lifjell for at dyrke alpint skiløb. Er man til langrend, er området meget fint, hvis ellers vejrforholdene er til det.
Læs mere

Pragtfuldt landskab sommer som vinter | Skrevet den 13/10 2004

Oprettet af R. Klavins

Jeg har vandret på Lifjell om sommeren og stået på langrendski om vinteren. Det har været nogle dejlige naturoplevelser. Jeg vil absolut vende tilbage hertil.
Opret kommentar