Pistekort fra Val Gardena

Rejsebureauer til Val Gardena: SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Val Gardena

Find mere om Val Gardena: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder

Skisportsanlægget i Val Gardena er en del af det enorme Canazei område, der ligger højt placeret i Dolomitterne, og udgør en god blanding af Italiensk og Østrigsk bjerglandskab. Men et liftkort til Val Gardena får du adgang til hele Canazei og mere end 1200 kilometer pister i optil 3350 meters højde.

Val Gardena har noget for enhver smag, og selvom området i særdeleshed henvender sig til den rutinerede skiløber, så er der også masser af sjove og lærerige aktiviteter for børn og nybegyndere. Området er med andre ord et oplagt valg til den større familie, der har mange forskellige individuelle behov, der skal opfyldes.

Mange muligheder i Val Gardena

Val Gardena ligger forholdsvist centralt i Canazei, og som du kan se på pistekortet herover, så giver denne placeringer mange muligheder for et alsidigt skiløb og en masse gode oplevelser. Fra Val Gardena kan du tage liftesystemet op til Colfosco og derfra videre endnu over Arabba og hele vejen op til Porta Vescovo. Det er en lang tur, der ender i næsten 2500 meters højde. Herfra har du en sublim udsigt over Dolomitterne, og et eventyr af et skiløb der venter dig på rejsen nedad bjerget.

Øst for Val Gardena har du den verdenskendte World Cup Piste, såvel som flere gode snowparks, offpiste og freestyle muligheder. Liftesystemet fører dig let og hurtigt rundt imellem bjergområderne, og selve infrastrukturen er effektiv og pålidelig. Du kan komme vidt omkring, og der vil som regel være skift imellem dine destinationer, når du vil længere væk, men dette gøres nemt og effektivt.

Val Gardena er en hyggelig mindre by, der har charme og karakter som kun Italienerne kan. Her har du alt hvad du skal bruge af fornødenheder, mad og drikke, toiletforhold og overnatningssteder. Val Gardena er let at komme frem i, og adgangen til de forskellige lifte er gjort på overskuelig vis. Områdets centrale placering giver desuden et godt overblik over dine muligheder. Val Gardena Ronda Express sikrer en let adgang til alle de lifte, der ikke er placeret lige for, og man kan virkelig nå langt omkring i Dolomitterne fra den charmerende Val Gardena.


Hotel Diamant Spa Resort

Hotel Diamant Spa Resort har en smuk, rolig beliggenhed mellem Ortisei og Santa Cristina. Dette komfortable hotel har mange faciliteter, der gør din vinterferie så behagelig som over hovedet muligt. Værelserne er hyggelige og moderne og er udstyrede med tv, hyggeligt opholdsområde, og de fleste værelser har endda en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Det hyggelige centrum af Santa Cristina og skiliften ligger 2 km væk, og hotellets skibus bringer dig dertil på ingen tid. Om eftermiddagen kan du Læs mere


Brugernes anmeldelser af Val Gardena

Skiterræn
4,44
Liftsystem
4,11
Afterski
3,56
Byen
3,93
Børnevenlighed
4,33
Begyndervenlighed
4,67
Prisniveau
4,33
Offpiste
4,33
Val Gardena har en samlet score på 4,21 stjerner ud af 5. Baseret på 27 anmeldelser.

Kort over Val Gardena

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen