Pistekort fra Val Gardena

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Val Gardena her

Skiferie forslag i Val Gardena

Sportshotel Platz Sportshotel Platz Bil fra 3.404,-/pers.
Hotel Scherlin Hotel Scherlin Bil fra 2.915,-/pers.
Residence Antares Residence Antares Bil fra 4.529,-/pers.
Hotel Alpino Plan Hotel Alpino Plan Bil fra 6.495,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Val Gardena

Her kan du se brugernes karakterer for Val Gardena.

Skiterræn:
4,44
Liftsystem:
4,11
Afterski:
3,56
Byen:
3,93
Børnevenlighed:
4,33
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
4,33
Samlet score er 4,21 / 5 ud fra 27 anmeldelser.

Sella Ronda | Skrevet den 15/02 2018

Oprettet af Bo Ratz

HejBlot en hurtig kommentar...Sella Ronda kan tages på flere måder. Hvis man tager den grønne rute er der kortere skiløb og flere lifter. Den er derfor nemmere at tage for ikke så øvede skiløbere. Men...
der kan forekomme meget liftkø. Tag i stedet den orange tur, hvor pisterne er meget længere. Det har den fordel, at skiløberne er mere spredt i området og derfor opstår der mindre liftkø. Selv i uge 7 kørte min familie med børn der er øvede turen på 5 timer inklusiv pauser. Start hvis I car et valg gerne fra Corvara. Der er tydelig skiltning hele vejen rundt. Hold pause i Val Gardena på Edelweis... helt fantastisk udsigt!God tur.
Læs mere

Stort, varieret og god mulighed for solskin | Skrevet den 23/02 2011

Oprettet af Nicolai Kanstrup

I uge 4, 2011, gik turen til Val Gardena, som er et område der ligger i forlængelse af den mere kendte by Canazei.

Val Gardena er byen hvor hyggen har hjemme, der er masser af caféer og res...
tauranter. Knap så mange barer og diskoteker.
Når solen stiger op over bjergtoppen har man et valg af muligheder, man kan kører rundt i Val Gardenas lokal område, Seiser Alm, hvor der findes gode brede grønne, blå og røde piste, samt en 2 lærke snowparker, en let og en svær.

I Seiser Alm kan der godt være koldt, derfor kan det være en god idé at kører over mod St. Christina, som er på vej mod Canazei. Herover findes der masser af muligheder med en vm-pist, samt mange sorte og røde. Muligheder er lidt begrænset hvis man har nybegyndere med, som færdes bedst på de blå. Dette er en skam, for kommer man først forbi de lidt stejle og nogle gange isede røde/sorte åbner der sig et vælg er lækre piste, lige fra helt flade blå til sorte til snowparks og god offpist.
Turen over til St. Christina, eller videre over kan tages på ski, eller i bus.

Er man nogenlunde kørende kan man tage en dags tur rundt om bjergmassivet Zella. Dette er en oplevelse hvor man ser mange forskellige områder og landskaber, der er en rigtig hyggelig og flot tur, men vær opmærksom på at den kan være lang hvis man kører hele vejen rundt. Regn med at brug det meste af dagen.

Vil man gerne opleve en solidt natteliv skal man nok bevæge sig mod Canazei. Desværre kan man ikke komme der over med bus.

Konklusionen på Val Gardena er at det er et sted hvor der er plads til alle, dog vil jeg fraråde det til helt nybegyndere. Byen er rigtig hyggelig hvor der er mange muligheder, med undtagelse af bar/diskotek
Læs mere
Se alle Opret kommentar