Cyber Monday - ALT er nedsat!

Rejsebureauer til Selva Gardena

Her kan du se oversigt over rejsebureauer, der har skirejser til Selva Gardena.

Grønt ikon: Bureauet har rejser til Selva Gardena som du kan finde i vores database.
Mørkt ikon: Bureauet har rejser til Selva Gardena men har i øjeblikket ikke disse rejser i vores database.

Den lille figur indikerer, om bureauet har guideservice i Selva Gardena.

Klik på ikonerne i tabellen for at se bureauernes rejser.


Søg skirejser til Selva Gardena

Find mere om Selva Gardena: Webcams - Snemeldinger - Rejsebureauer - Hoteller


Hotel Alpino Plan

Hotel Alpino Plan er ejet af den skønne Familie Demetz, og drives af Luis, der både taler godt engelsk og er kendt for sin gæstfrihed. Han arbejder hårdt på at du øjeblikkeligt vil føle dig hjemme, og få en skøn ferie i Selva. Værelserne udstråler hyggelig atmosfære, og hotellet ligger i gåafstand fra pisterne, samt tæt på det hyggelige centrum af byen. Hotelpersonalet er venligt og hjælper dig gerne med problemer og forespørgsler om både hotellet og området.

Hotel Olympia

Hotel Olympia har en skøn central beliggenhed i Selva, orummelige værelser er pænt møblerede, så du er klar til at hvile fødderne, efter en lang dag på pisterne. Hvis du er frisk på en sjov aften i byen, så ligger centrum tæt på, og er klar med masser af barer og restauranter.

Hotel Plan de Gralba

Det hyggelige Hotel Plan de Gralba har en perfekt beliggenhed direkte ved pisterne og skiliften. Det ligger midt i Dolomitterne i Val Gardena, og udsigten er enestående. Fra den hyggelige terrasse i panorama-vinbaren kan du se folk komme susende ned ad pisten, mens du nyder en god drink; det bliver ikke bedre end dette. Den varme indretning med smukke trædetaljer, de passionerede ejere og det kulinariske køkken er en fantastisk kombination for en skøn vinterferie. Hotelværelserne er pæne og komfortable Læs mere


Kort over Selva Gardena

Find tilbud på skirejser