Pistekort fra Sauze d´Oulx

Rejsebureauer til Sauze d´Oulx: DANSKI, Nortlander, SKILINK, Slopestar, Slopetrotter, SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Sauze d´Oulx

Find mere om Sauze d´Oulx: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder

Sauze d’Oulx er en af Italiens smukkeste skidestinationer. Omgiv dig med høje bjergtoppe, kilometer af snedækkede stier og solskinsdage i den italienske by. I Sauze d’Oulx er der noget for enhver sværhedsgrad - nybegynder eller erfaren.

Smukke offpiste

Er du til de naturskønne omgivelser, så skal du begive dig ud på Sauze d’Oulx s mange smukke off-pister. Sauze d’Oulx er nemlig særligt kendt for disse henlagte piste. Der er mange forskellige at prøve, og du kan få en off-pist guide med dig. Guiden vil kunne vise dig de smukkeste stier i området. I alt er der over 1000 km off-piste.

Den længste pist er Sansicario, som er hele 7 km lang. Her får du virkelig lov til at gå i ét med naturen, der byder på snedækkede træer så langt øjet rækker. Smukke bjergkæder troner i baggrunden, alt i mens skiene flyver afsted under dig. Derudover er der en masse funparker, rails, kickers, half pipes, boxes og meget, meget mere.

Fra byen kan du tage Clotes stoleliften, der på under 8 minutter kan transportere dig 188 højemeter. Herfra kan du tage den blå piste 52 ned til byen, eller du kan hoppe på lift 4, som er endnu en stolelift, der kan tage dig højere op i terrænet.

Den italienske by Sauze d’Oulx

Den smukke, italienske by, Sauze d’Oulx , er værd at opleve, og det perfekte skisted for alle temperamenter. Byen ligger højt oppe i bjergene, så der er garanteret sneklædte landskaber, masser af solskin og fuld fart på skiene.

Når I bliver sultne, er der rig mulighed for at få noget lækkert, italiensk mad på de nærmeste restauranter, der serverer et solidt måltid. En af de mest populære restauranter er L’Ortiche, der byder på skøn tapas og lokal vin. Senere på aftenen kan en af de mange gode afterskisteder anbefales. Her kan du nyde en drink med dine venner og de mange andre skiglade turister. GFC er altid et oplagt sted at nyde en drink til god musik og højt humør.

Her er alt hvad du behøver til din skiferie - og alt indenfor overkommelig rækkevidde. Vil du gerne i feriestemning med sne, sol og smuk natur, så er Sauze d’Oulx den perfekte mulighed til dette.


Grand hotel La Torre

Bo tæt på centrum i Sauze d'Oulx på Grand Hotel La Torre med mulighed for wellness.

Casa Eydallin

Gode lejligheder i centrum af Sauze d'oulx Casa Eydallin består af 6 gode lejligheder med plads fra 4-8 personer. Alle lejlighederne er unikke, men gennerelt for alle er at de er opført i mountain style og har gode køkken og bade faciliteter. Alle lejligheder kommer med sengetøj, håndklæder samt slutrengørring. Belliggenhed Casa Eydallin ligger i centrum af Sauze d'oulx i den charmerende gamle bydel. Der ligger restauranter og barer i kort gå aftend fra lejlighederne. Kun 150 meter fra lejlighederne Læs mere

Avalanche Alpine Boutique Hotel

Leder du efter komfortabel og moderne indkvartering til din skisferie i Sauze d'Oulx, så bo på Avalanche Alpine Boutique Hotel. Hotellet ligger lige i centrum og tilbyder perfekte Ski-in-Ski-out-faciliteter: Hvis sneen tillader det, kan du tå på ski fra pisterne direkte tilbage til dit hotel ved dagens afslutning. Hvor dejligt er det ikke? Der er også et rum til sikker opbevaring af dine ski eller snowboard, og du kan gå direkte til hyggelige restauranter og brasserier for at nyde en Læs mere


Brugernes anmeldelser af Sauze d´Oulx

Skiterræn
3,97
Liftsystem
2,45
Afterski
3,35
Byen
3,84
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
3,00
Sauze d´Oulx har en samlet score på 3,58 stjerner ud af 5. Baseret på 31 anmeldelser.

Kort over Sauze d´Oulx

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen