Pistekort fra Limone Piemonte

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Begynderområdet, Maneggio, er ikke som sådan forbundet med resten af lifterne i området, hvilket kan være lidt problematisk, hvis man har nogle familiemedlemmer eller venner, der skal starte fra bunden. Har man det, så kan man blive transporteret derud, og så kan de lidt bedre skiløbere løbe derfra og tilbage igen via et glidestykke. Man kan sagtens spise en lækker frokost i Maneggio på Baita Tienni, hvis man skulle have lyst til at spendere mest muligt tid sammen.

Skal man op fra Limone Piemonte, er den eneste vej gondolen, der kører ovenfor Bottero Skishop og Hotel Principe. Deroppe findes også et mindre begynderområde med rullebånd, men det er ikke så børnevenligt som Maneggio. Man kan vælge at køre ned til stoleliften L4, som fører over til piste 15a. Her ligger nogle af de dygtigste, italienske port-løbere ofte og træner, hvis man vil lure lidt på dem. Ellers forslår jeg, at man tager en opvarmningstur stoleliften L3 og derefter en tur på 19 og 19a. Så er man ligesom klar til at køre den lidt længere tur fra toppen af L8 ned til Limone 1400.

Et godt sted at nyde formiddagskaffen er Chalet Morel, der ligger én stolelift (L13) over Limone 1400, og så kan man ellers udforske området omkring Limone 1400 og Limonetto bagefter. Turen ned ad 34, 35 og 36 er en ret særlig tur i forhold til terræn ? man føler sig lidt i ingenmandsland i forhold til på Limone Piemonte-siden. Turen fra toppen af stolen L11 ned ad 30 og 30a er et godt langt stræk. Er man ikke frisk på en rød piste, kan man alternativt tage blå 35a.

Når man skal ned igen, er der den hurtigere og lidt mere udfordrende rute nummer 16, eller 10eren. Jeg synes personligt, at den sidste er hyggeligere, man skal bare lige huske, at have lidt fart på i starten af pisten, så man ikke skal stavre alt for meget, men derefter er det den fineste skovtur, især, hvis det lige har sneet.

Læs mere om skiferie i Limone Piemonte her

Skiferie forslag i Limone Piemonte

Grand Hotel Principe Grand Hotel Principe Fly fra 4.995,-/pers.
Hotel Limone Palace Hotel Limone Palace Fly fra 4.695,-/pers.
Residence Limone Palac... Residence Limone Palac... Fly fra 5.495,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Limone Piemonte

Her kan du se brugernes karakterer for Limone Piemonte.

Skiterræn:
3,50
Liftsystem:
2,83
Afterski:
3,58
Byen:
3,92
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 4,10 / 5 ud fra 12 anmeldelser.

Limone Piemonte i marts | Skrevet den 18/02 2019

Oprettet af Lotte Helt

Jeg overvejer en tur til Limone Piemonte medio marts, men jeg er usikker på, hvordan sneforholdene typisk på det tidspunkt. Er der nogen, der vil dele deres erfaringer med mig? På forhånd tak for hjælpen.

Den lækreste overraskelse | Skrevet den 27/08 2016

Oprettet af Tamar Andersen

Jeg havde absolut ingen forventninger til byen eller området - hverken gode eller dårlige - men jeg endte med at spendere en hel sæson på destinationen... Og det er min absolutte favorit-destination t...
il dato.
Kørte på ski 6 af ugens 7 dage og blev aldrig træt af det. Desuden var der lækre faldlinjer til træning og let tilgængelig offpiste til spas.
Byens indbyggere er hjertelige og man forelsker sig lynhurtigt i området.
Læs mere
Se alle Opret kommentar