Se pistekort fra Champoluc

Rejsebureauer til Champoluc: Nortlander, SKILINK, Slopestar, Slopetrotter, Sunweb

Søg skirejser til Champoluc

Find mere om Champoluc: Webcams - Snemeldinger - Hoteller

Champoluc i Italien deler skisportsområde og -anlæg med Alagna Valsesia og Gressoney, der alle tre tilsammen udgør det store skiområde Monterosa. Champoluc er en hyggelig, lille og autentisk by, der har charme og karakter. Her er alt bygget og indrettet i en stil, der er tro mod stedet ånd - ingen betonhuse.

Champoluc ligger i 1580 meters højde, hvilket er en høj placering for en by i Alperne. Med liftesystemet kan du komme op i små 3300 meters højde, og du kan altså løbe på ski til en fantastisk udsigt over de Italienske Alper.

Champoluc har et højt niveau i pisternes sværhedsgrad, hvor de godt 180 pister er fordelt ud på 47 blå, 123 røde og 10 sorte pister. Området råder over godt og vel 40 lifte, der effektivt bringer gæsterne rundt til de forskellige destinationer, der alle udgør startsted for nogle vilde, kreative, lærerige og udfordrende nedfarter.

Nemt og brugervenligt liftsystem

De tre byer er forbundet af et velfungerende liftsystem, der med blot et enkelt liftkort giver dig adgang til et væld af muligheder. De mange røde, brede pister henvender sig til den let-øvede såvel som den rutinerede, og giver gode muligheder for at hele gruppen kan tage afsted sammen. Hvis du søger en udfordring, kan du tage Passo Salatis liften op til den sorte Leonardo David piste - denne piste starter i næste 3000 meters højde, og har et nedfald, der giver selv den mest garvede skiløber sved på panden.

Længere nede og til højre for Champoluc ligger Gressoney, der råder over nogle gode snowboard og freestyle faciliteter. Her kan du rejse via liftsystemet og være fremme på under en time.

Generelt fungerer strukturen og indretningen i skiområdet og de tre byer imellem rigtig godt. Liftenes placering gør terrænet let fremkommeligt, og du har let adgang til områdets mange faciliteter. Champoluc er en skøn lille by, der grundet sin yderplacering er omsluttet af en ro og idyl, du sjældent oplever på skiferier. Og på samme tid har du adgang til alsidige skisportsoplevelser og et kæmpe område, der bærer præg af professionalisme og popularitet.


Appartamenti Chanoux

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Casa Gerandin

Stemningsfyldte lejligheder Med trævægge, tagbjælker og pejs skabes en lun og familiær stemning i lejlighederne. Nogle af lejlighederne har balkon og samtlige lejligheder tilbyder faciliteter som satellit-tv, Wi-Fi, vaskemaskine og garage. Køkkenet er praktisk indrettet med blandt andet induktionskomfur, opvaskemaskine og mikroovn, så det er nemt at lave mad under ferien. Lige overfor lejlighederne ligger Hotel Le Petit Abri, som ejes af samme familie. Du har derfor fri adgang til alle hotellets faciliteter såsom restaurant, bar, wellness og privat skibus Læs mere


Brugernes anmeldelser af Champoluc

Skiterræn
4,65
Liftsystem
3,94
Afterski
2,59
Byen
3,06
Børnevenlighed
1,67
Begyndervenlighed
2,00
Prisniveau
4,67
Offpiste
5,00
Champoluc har en samlet score på 3,45 stjerner ud af 5. Baseret på 17 anmeldelser.

Kort over Champoluc

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen