Pistekort fra Montgenèvre


Søg skirejser til Montgenèvre

Find mere om Montgenèvre: Webcams - Snemeldinger

Tager du på skiferie i Col de Montgenèvre, vil du opleve den eneste franske del af det over 400 kilometer store skiområde Via Lattea, som løber gennem de italienske alper. Sne og solskin i spandevis er, hvad du får på toppen af det sydvendte Montgenèvre.

Det smukke sted ligger i 1.860 meters højde, og du vil være omgivet af charmerende træhytter, hyggelige smalle gader og snedækkede bjergsider. Montgenèvre er en skøn ski-destination, der byder på helt fantastiske skioplevelser, uanset om du har meget skierfaring i bagagen, eller du er på dit livs første skitur.

Du får det bedste fra Frankrig og Italien

Med et ophold i den autentiske by Montgenèvre kommer du til at bo i Frankrig, men du har også rig mulighed for at spænde skiene på og suse gennem sneen i Italien, hvor de brede italienske boulevarder bør stå på din bucketliste. I Montgenèvre starter du dagen på Chalmettes-liften, der fører dig op til strålende solskin og nypræpererede pister ad libitum. Her finder du nemlig pister til alle ambitionsniveauer–grønne, brede pister til nybegynderne og offpiste til de erfarne skiløbere.

Der har du prøve kræfter med Rhodos, som er en sort piste. Teleliften tager dig hele vejen op til pisten, og du kan køre hele vejen til Le Vallon. Du kan også vælge den røde La Crëte eller den blå Chenaillet - alle på den franske side af grænsen.

På den italienske side af grænsen finder du længere og flere mindre stjele pister, hvor den største andel er røde.

Vil du udforske områdets offpiste, kan du gøre følgeskab med en bjergguide, der kender stedet som sin egen bukselomme og således få dig en helt unik oplevelse. Derudover tilbyder destinationen helikopterski og kælkebaner samt festlig afterski på de gode barer og restauranter, når skiene trænger til en pause.

Tag til Montgenévre med familien

Montgenèvre inviterer dig til at tage hele familien med på skiferie. Er dine børn for små til at stå på ski, eller er et familiemedlem ikke vild med skiløb, byder stedet nemlig også på et utal af vandreture gennem billedskønne scenerier og terræner.

Tag også gerne en tur ned ad bjerget til den gamle by Briancon. Her kan I gå ture på de toppede brosten gennem de krogede gyder og slappe af med en kop kaffe eller varm kakao på hyggelige caféer. Vælg desuden mellem en lang række forskellige butikker, hvis I er på udkig efter lækre franske specialiteter til at bringe med hjem. Alt i alt garanterer Montgenèvre-området oplevelser ud over det sædvanlige.Brugernes anmeldelser af Montgenèvre

Skiterræn
4,21
Liftsystem
3,50
Afterski
2,16
Byen
3,03
Børnevenlighed
3,67
Begyndervenlighed
4,35
Prisniveau
3,47
Offpiste
4,14
Montgenèvre har en samlet score på 3,57 stjerner ud af 5. Baseret på 38 anmeldelser.

Kort over Montgenèvre

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen