Pistekort fra Flaine

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Skiområdet hænger sammen med byerne: Les Carroz og Samoëns

Læs mere om skiferie i Flaine her

Skiferie forslag i Flaine

Résidence La Forêt Résidence La Forêt Bil fra 987,-/pers.
Premium Résidence Les... Premium Résidence Les... Bil fra 1.216,-/pers.
Premium Résidence Les... Premium Résidence Les... Bil fra 1.293,-/pers.
Résidence Le Panorami... Résidence Le Panorami... Bil fra 2.823,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Flaine

Her kan du se brugernes karakterer for Flaine.

Skiterræn:
4,10
Liftsystem:
3,79
Afterski:
2,51
Byen:
2,62
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
1,00
Samlet score er 3,13 / 5 ud fra 39 anmeldelser.

Flaine - Vi kommer helt sikkert igen | Skrevet den 13/02 2020

Oprettet af Betina S.a.

Vi - en familie med 5 voksne (far, mor og 2 børn + kæreste over 18 år)er netop hjemkommet fra en uges skiferie i Flaine (uge 5) og området får ligesom vores indkvartering de bedste anbefalinger herfra...
. Vi boede på Premium Résidence les Terasses d*Eos (booket gennem Sunweb)med ski in -out, jacuzzi og udendørs opvarmet pool. Lejligheden i 2 plan havde 3 badeværelser, 2 soveværelser, stor stue med opholds- og spisestue i et og med et mindre integreret veludstyret køkken med ovn, mikroovn, 4 kogeplader, brødrister, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der var 2 balkoner med plastmøbler. Lige foran skiopbevaringsrummet går der en sti der førte ned til en stolelift, hvorfra man kommer videre ud i skiområdet. Når man skal hjem fører en træklift en op i terrænet, hvorfra man løber til en stolelift og løber hjem derfra, simpelthen så nemt. 2 dage i løbet af ugen stod hotellet klar med vin chaud og varm kakao samt bål, lige udenfor skiopbevaringsrummet.
Selve skiområdet er også meget varieret og overskueligt og hænger godt sammen. Der var aldrig overfyldt på pisterne. Der er rigtig mange blå og røde pister, men der er også grønne og få sorte. De sorte er upræparerede, i hvert fald dem vi så. Der findes bl.a. en lang blå piste på 14 km., som vi også prøvede, de første 11 km var rigtig fine, men så kom vi ned i områder hvor der i den grad manglede sne (vi fik efterfølgende 2 dage med sne) samt der var et ultra smalt stykke vi skulle igennem (skrænt til den ene side uden net og klippe på den anden side) ellers en meget fin lang tur, men vær dog opmærksom på at man skal med bus hjem derfra.
Om liftforholdene kan vi sige, at der i Flaine er rigtig mange tallerkenlifte, nogle få enddog svære tallerkenlifte, forstået på den måde at de drejer skarpt el. hopper lidt og nogle ture er også meget lange, men det står på skiltet ved liften om den er svær (difficult). Der var heller ingen visir på stoleliftene, som vi kender det fra f.eks, Østrig. Vi stod næsten aldrig i kø ved lifterne.
Prisniveauet i restauranterne på pisten er generelt højere end i Østrig, men når det er sagt så fandt vi også nogle hvor du f.eks. kan få en burger el. panini for 10 euro ellers er niveauet typisk 12-17 euro for mad (fine anrettede portioner) og 4-6 euro for drikkevarer.
Alt i alt havde vi en fantastisk uge i Flaine med blandet vejr, god indkvartering, en by med alt hvad du har brug for på en ferie og vi kommer helt sikkert igen.
Læs mere

Godt skiområde uge 4 2019 | Skrevet den 29/01 2019

Oprettet af Kurt Larsen

Er lige kommet hjem efter en uge med fantastisk vejr 1/2 eftermiddag med sne ellers resten af tiden med høj sol hvilket måske gør bedømmelsen bedre end hvis det var dårligt vejr. Vi boede på Les Terra...
sses d`Eos som er det bedste lejlighedskompleks jeg nogensinde har boet på, især efter Franske forhold. Kig på hjemmeside og billederne lyver ikke. F. eks gratis afterski (varm kakao og vin chaud) ved bål på pisten bag hotel osv. Der er kabine og Hi-speed lifte ved alle vigtige lifter og en del af lifterne løfter en over 7-800 meter så det er nemt at få nogle lange nedfarter. De fleste pister er røde og blå, men der er få sorte som for det meste er upræparerede. Er man til off-piste i den lette ende er det ligeledes et perfekt sted, tror næsten ikke man kan finde et sted hvor man kan komme i problem med store klipper osv. Der er næsten ingen mennesker så god plads på pister og derved heller ingen liftkøer (måske anderledes i uge 7 - 8 ?) Et område jeg helt sikkert skal besøge igen og er man uden for de dyre uger ligger det i den billige ende. dog er pris niveau på pisten noget højere end Østrig (ca. 8 € for 1/2 liter ØL og ca. 20 € for frokost) Så jeg kan kun sige PRØV det og hvis man er helt nybegynder er hele byen Flaine en stor Grøn bred piste med en del transport bånd så for helt nybegyndere og små børn er det også perfekt. Selve Byen Flaine er typisk Fransk Beton og leder man efter en hyggelig bjerg by er det ikke Flaine, men Les Carroz i samme skiområde er en hyggelig by.
Mvh
Kurt
Læs mere
Se alle Opret kommentar