JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Pistekort fra Lake Louise

Klik her for at se pistekort i fuld skærm


Læs mere om skiferie i Lake Louise her

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Lake Louise

Her kan du se brugernes karakterer for Lake Louise.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
3,75
Afterski:
3,00
Byen:
3,17
Samlet score er 3,48 / 5 ud fra 12 anmeldelser.

For offpistens skyld! | Skrevet den 07/05 2008

Oprettet af Anders Kunze Juul-dam

Grunden til at tage til Lake Louise, og Canada i det hele taget, er for at løbe offpiste. Hvis du ikke har færdighederne til det og må blive på pisterne så bliv hjemme for så er det ikke pengene værd ...
rent skimæssigt!
Lake Louise er dog også gode til at preparere pister, men når ikke helt europæisk niveau.
Til gengæld er alt andet bedre end i Europa. Der er ingen liftkøer, helt fantastisk let tilgængelig offpiste, god mad ( man bliver ikke spist af med en tør wienerschnitzel med pommes) og utrolig imødekommende mennesker.
Back bowls hvor det bedste offpiste er bliver fra naturens side fyldt op med med sne af blæsten om natten og er klar igen næsten hver dag, hvis det bare sner en lille smule....og det gør det!


Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

to gode skisteder | Skrevet den 16/02 2007

Oprettet af Steen Gauss

Sunshine og Lake Louise konkurrerer om hvilket resort der er det bedste. Spørger du en snowboarder siger han ofte Sunshine, medens allrounderen som vil nyde sit skiløb og ind imellem tage en lidt mere...
udfordrende psite vælger Lake Louise. Det er også her du finder de bedste hoteller og madsteder. Selv ovenpå Lodgen ved indgangen er der en udmærket restaurant med betjening. For generelt må vi sige at madkulturen på skistederne er elendig, det er ikke andet en kedeligt foder.
Lake Louise har fantastisk velpræparerede gode lange pister ned i dalen og du kommer hurtigt op igen med Grizzly Ekspressen for selv på en søndag er der ikke nævneværdig køer i februar. Når du er oppe kan du vælge at køre ned igen ad flotte pister eller du kan løbe ned ad bagsiden fra Paradise Bowl og her er der udfordrende naturpister for den krævende. Men de er ikke så varierede og stejle som i Sunshine og der er ikke de samme mulighder for at løbe gennem skoven.
Bagerst i dalen ligger der et lille begynderbjerg, som også er godt at løbe på hvis der er for tåget på toppen. Hvilket ofte kan være tilfældet i Rocky Mountain.
Sunshine Louise bruger snekanoner på forbjerget, hvilket kan give isede pister i perioder uden nysne.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar