Pistekort fra Kicking Horse

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Kicking Horse her

Fotos og video

Brugerne om Kicking Horse

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Stejlt og godt | Skrevet den 01/03 2007

Oprettet af Nicholas-D

Kicking Horse (Golden) er et effektivt skiområde med rigtig mange stejle pister (dobbelt diamonds). Klippesiden 'White Wall' har masser af udfordringer.
Det er et sted for primært gode og r...
utinerede skiløbere, der hungrer efter dyb powder i store åbne 'Bowls' og fantastisk skovskiløb mellem træerne.
Der er generelt kun ganske få lifte som betjener områdets rigtig mange pister. Super effektivt og godt udnyttet. Dog kan der i højsæssonen (eks. 'Presidentweek' uge 7-8) opstå en del kø ved hovedliftene.
Området egner sig ikke særligt godt til nybegyndere og børnefamilier.
Byen 'Golden' er typisk nordamerikansk og er ikke så hyggelig som skibyer i Europa. Men skiløbet er derimod i top!
Læs mere

Kicking Horse - Sparker røv! | Skrevet den 24/01 2006

Oprettet af Kirsten Skjold

Kicking Horse:
En af Canadas bedst bevarede hemmeligheder. Kicking Horse ligger 135 km fra Banff, og når man 6.30 om morgenen, frysende står og venter på shuttlebussen med sine ski, kan man godt st...
ille sig selv spørgsmålet: er det mon det her værd??? Efter et par timers kørsel, bliver man læsset af i Kicking Horse, og der venter svaret: JA, det er turen værd. Kicking Horse har Canadas 2. største højdeforskel – hele 1.260 meter, så her er der seriøst lange nedfarter i vente. Golden Eagle Express gondolen kører helt fra bunden til toppen, hvor det vildeste, super seje skiløb venter. Det er muligt at hike videre op, hvis man ikke stiller sig tilfreds med de nedfarter der kan nås fra gondolen. I den øverste del af terrænet, ligger Black Diamonds nedfarter, som perler på en snor. Den eneste piste der afviger fra perlerækken af seje nedfarter, er en enkelt grøn skivej, der fragter de lidt mere forsigtige skiløbere ned til den nederste del af terrænet hvor der venter en masse blå pister. Er man til skiløb mellem træer, så er man kommet til rette sted. Træerne står tæt, og det stejle terræn er krydret med klippefremspring og små kløfter. Stilheden er larmende, man føler sig helt alene i en stor canadisk skov, og tanken om at komme til, at vække en slumrende grizzlybjørn, ligger ikke så fjernt som man kunne ønske. Pludselig kan man atter hører stemmer, og en skivej dukker frem mellem træerne, og man bliver venligt ført tilbage til civilisationen, mens hjertet finder sin normale rytme, glider man roligt det sidste stykke ned til gondolen, mens en bestemt tanke tager form i ens hoved: EN GANG TIL!!!.
Læs mere
Opret kommentar