Pistekort fra Banff

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Banff her

Fotos og video

Brugerne om Banff

Her kan du se brugernes karakterer for Banff.

Skiterræn:
3,92
Liftsystem:
3,83
Afterski:
3,67
Byen:
4,33
Samlet score er 3,94 / 5 ud fra 12 anmeldelser.

Rocky Mountain | Skrevet den 12/02 2009

Oprettet af Steen Gauss

Banff er ikke kun skiområdet Norquay. Når du har købt skikort er der gratis bus de 23 km. ud til Sunshine Village, som er et af Canadas bedste skiområder. Modsat Lake Louis bruger man ikke snemaskiner...
og det er man stolte af.
Der er en stor funpark for dem som gerne vil hoppe m.m. Her er der fyldt med snowboardere og der er mange, som er rigtig mange på eliteplan. Mange unge fra europa arbejder herovre om aftenen på hoteller m.m. og står på ski eller snowboard om dagen.
Offpiste er der masser af muligheder med Delirium Dive, som det absolut vildeste. Kun for hardcore skier. Men vi andre kan glæde os over de mange muligheder der er ned igennem skoven og nogle steder bliver sneen altså bare skubbet op i kæmpe pukler.
Sneen er god overalt fordi, det aldrig bliver tøvejr i sæsonen. Man føler virkelig der er bid i skiene og skiløbet får lige en ekstra tand......det er de ekstra penge værd, det koster.
Læs mere

Fint nok til en halv dag | Skrevet den 24/01 2006

Oprettet af Kirsten Skjold

Banff Mount Norquay:
Lille lokalt skiområde med 5 lifte, der praktisk talt, ligger inden for Banff bygrænse. Området, der åbnede i 1926 er udmærket, f.eks. til den første dag, eller hvis man en dag...
ikke ønsker at stå på ski hele dagen, men sneen er ofte knap så god, som de lidt mere højtliggende steder. Børn og begyndere kan have glæde af de velholdte pister, der gives endda garanti for at de velpræparerede, ellers kan man vælge at aflevere sit liftkort, og få en tilgodeseddel til et liftkort en anden dag. For dem der ikke lige tilhører kategorierne børn og begyndere, har mulighed for at muntre sig i terrænparken eller på de sorte pister, som også findes i Norquay.
Læs mere
Se alle Opret kommentar