Skiferie i uge 2: Guide og udvalgte rejser

Skiferie i uge 2: Guide og udvalgte rejser

Hvorfor vente til senere, når du kan tage afsted på skiferie allerede i uge 2? Her er der masser af plads på pisterne, og du kan få en billig rejse.

Hvis du gerne vil have en billig rejse i år, er en skiferie i uge 2 et oplagt valg. Vi har sammenlignet priserne med nogle af de mere populære uger - og du kan spare tusindvis af kroner ved at vælge denne uge. Vi har skrevet en guide, der giver dig det kølige overblik - og vi har udvalgte et par skirejser i uge 2, som måske kunne friste.

Find skiferie i uge 2

Rejsebureauer, der tilbyder skiferier i uge 2

Herunder kan du få et overblik over, hvilke rejsebureauer der tilbyder rejser til de forskellige lande. 

Skiferie til Norden i uge 2:
Fjällferie Thinggaard | Alltime Travel | SnowTrex | Skiferie.dkRuby Rejser

Skiferie til Syden/Alperne i uge 2: 
SkiLinkDanski | Fjällferie | Nortlander | Sunweb | Alltime-Travel | Skitour.dk | Slopestar | Thinggaard | Østergaard rejser | De Brede Planker | Sne & Snö | Fokus Rejser Snowtrex Skiferie.dkJeresskirejse.dk

Hold skiferie i uge 2 i Norden

Lad os starte med at kigge mod nord. Ligegyldigt om du vil køre selv, tage færgen eller hoppe på et fly, er der flere muligheder for at tage til Sverige eller Norge i uge 2. Begge lande er kendt for at være relativt begyndervenlige. Der er dog stadig udfordringer for de mere garvede skiløbere.

I uge 2 er der masser af sne på alle de populære destinationer i både Sverige og Norge. Det betyder blandt andet, at du kan køre til de sydsvenske destinationer på blot et par timer fra København.

Se alle rejsebureauer, der tilbyder skiferie i uge 2 i Norden ved at klikke her eller tag et kig på to udvalgte destinationer i Sverige og Norge herunder.

Trysil (Norge)

Vores første forslag til en skiferie i uge 2 går til en vaskeægte danskerfavorit - Trysil. Her kan du blandt andet bo på Radisson Blue Mountain Resort, hvorfra der kun er 50 meter til skipisten, og hvor du og familien kan blive forkælet med lækker mad, pool og moderne indkvartering. 

Piste: 50 m

Lift: 50 m

Indkøb: 2 km

Pool

Restauranter

2 jacuzzier

Læs mere hos Fjällferie
Se alle skiferier til Norge

Vemdalen (Sverige)

Den næste udvalgte rejse går til Vemdalen i Sverige. Her kan I bo tæt på pisten i en traditionel træhytte. Lige i nærheden af hytten er der både reception, restaurant, aktivitetscenter og alt andet, I kan få brug for.

Piste: 200 m

Lift: 300 m

Mad: 500m

Fitness

Bowling

Charmerende


Læs mere hos Alltime Travel
Se alle skiferier til Sverige

Hold skiferie i uge 2 i Alperne

Vi vender nu blikket sydpå - her er der nemlig også masser af muligheder for at komme på en fantastisk skiferie i uge 2. Herunder fremhæver vi én destination i Østrig, Italien og Frankrig - men der er masser andre at vælge imellem også. Se alle rejsebureauer, der tilbyder skiferier i uge 2 til Alperne ved at klikke her.

Passo Tonale (Italien)

Start året med fantastisk skiløb, lækker italiensk mad og lidt wellness - hvordan lyder det? Vi er allerede ved at pakke kufferten for at sætte kurs mod Passo Tonale. På lejlighedskomplekset Residence Anna kan I bo tæt på pisten og byen, og her er en skiferie i uge 2 inklusive liftkort faktisk til at betale. 

Piste: 100 m

Lift: 100 m

By: 200 m

Liftkort

Balkon

Wellness


Bad Gastein (Østrig)

En skiferie til Østrig er altid en god idé - det gælder også i uge 2. Du kan eksempelvis bo på Hotel Salzburgerhof, som ligger i et skønt naturområde med fantastisk udsigt. Skibussen kører blot 150 meter fra hotellet, og turen i bussen går lynhurtigt. 

Piste: 450 m

Lift: 450 m

By: 200 m

Liftkort

Skøn natur

SkibusAlpe d'Huez (Frankrig)

Vores sidste forslag går til Frankrig - her kan du vælge mellem alle danskerfavoritterne, når du vil på skiferie i uge 2. Vores forslag byder på moderne indretning, børneklub, central beliggenhed - og meget andet. 

Piste: 100 m

Lift: 100 m

By: 1 km

Pool

Børneklub

Luksus-hotel

Læs mere hos Danski.
Se alle skiferier til Frankrig

Derfor bør du finde en skiferie i uge 2

Der er flere fordele for dig, der har mulighed for at tage på skiferie i uge 2. Oftest giver det mest mening for personer uden børn, der går i skole - på den måde undgår I at hive børnene ud af skolen inden vinterferien.Hvis du er så heldig at have muligheden for at tage afsted i uge 2, kan du opleve disse fordele: 

  • Høj snesikkerhed
  • Lave priser
  • Masser af plads på pisterne
  • Utallige rejsemuligheder

Lyder det som noget for dig? Så har vi et par tips til dig, så du kan gøre din skirejse i uge 2 billigere endnu. Først og fremmest bør du booke i god tid... psst: Hvis du læser det her i sommerferien året inden din rejse, så klapper og bukker vi. Når du er ude i god tid, giver du dig selv så mange valgmuligheder som muligt. Det gælder både for destinationer og indkvarteringer - heldigvis er det ikke det allerstørste problem på skiferier i uge 2.

Alternativer til en skiferie i uge 2

Hvis du gerne vil udforske muligheden for andre billige uger, kan du tage et kig på disse:
Da en skiferie i uge 1 ofte er strækker sig henover nytåret, kan prisen godt være en smule højere. Af den grund anbefaler vi ikke uge 1, hvis du leder efter en billig rejse, hvor der er færre mennesker på pisterne. Har du børn? Så kan du tage afsted i skolernes vinterferie i uge 7 eller uge 8.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvorfor bør jeg vælge en skiferie i uge 2?

Der er flere gode grunde. For det første kan du spare penge ved at tage afsted i uge 2. For det andet er der masser af valgmuligheder og fin plads på pisterne.

Hvor kan jeg stå på ski i uge 2?

De danske rejsebureauer har masser af rejser og indkvarteringer i uge 2, så du kan vælge mellem alle de populære skiområder. 

Hvad koster en skirejse i uge 2?

En skirejse i uge 2 er en del billigere end de mest populære uger. De billigste skirejser inklusive liftkort koster fra 3.000 kroner pr. person.


Leder du stadig? Find alle skirejser i uge 2 i vores database, der indeholder alle skirejser.

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen