Pistekort fra Sälen


Søg skirejser til Sälen

Find mere om Sälen: Webcams - Snemeldinger - Hoteller

Sverige byder på skøn natur i de høje fjelde. Sälen er et oplagt skisted til at nyde den smukke natur, og lade børnene lege frit. Sälen er velegnet til hele familien, men særligt børn og nybegyndere kan få glæde af en tur hertil. Det fladere landskab gør det nemlig ideelt at lære, for dem der ikke er så trænede.

Perfekt til langrend

Er du mest til det rolige skilandskab, så er Sälen perfekt for dig. Der er god mulighed for at opleve den svenske natur på en af de mange langrend. Skiltningen på disse ruter er rigtig god, så du kan blot slappe helt af og lade skiene føre dig over de snedækkede bakker.

Få fart under skiene ved at tage en tur på den sorte bakke, Væggen. Du kan tage Söderåsen Express hele vejen op til toppen, hvorfra du har to muligheder af sorte piste - og et væld af andre pister.

Længere østpå kan du tage Gustav Express til toppen af bakken, hvor du blandt andet finder den utroligt brede Gustavbacken, hvor der er plads til alle. Du skal også tage Gustav Express, hvis du vil lettest muligt op til Fun ride området.

Hyggelig atmosfære

Det store torv i midten af området byder på eventyrligt landskab og en masse underholdende tilbud. Her finder du eksempelvis en masse gode restauranter, hvor I kan tage jer et lille hvil mellem turene. Der er også flere butikker, hvor I kan finde en masse spændende fra stedet - meget lokalt produceret. Området er omkredset af høje og flotte fyrtræer, der gør stedet til et smukt vinterlandskab.


Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Trollbäcken

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.


Brugernes anmeldelser af Sälen

Skiterræn
3,80
Liftsystem
4,20
Afterski
3,40
Byen
3,20
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
4,50
Offpiste
2,00
Sälen har en samlet score på 3,83 stjerner ud af 5. Baseret på 5 anmeldelser.

Kort over Sälen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen