Cyber Monday - ALT er nedsat!
Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark

- 6. januar åbner Europas første vinterpark på Hunderfossen

Europas første vinterpark åbner på Hunderfossen.

Den 6. januar åbner Europas første vinterpark på Hunderfossen udenfor Lillehammer. Parken skal tilbyde en række vinteraktiviteter til både børn og voksne i tillæg til spektakulære bygningsværker lavet af is og sne.

Hunderfossen Familiepark er en af de mest besøgte attraktioner i Norge, og nu satser parken også på vinteraktiviteter og bliver dermed en helårsdrevet familiepark. Her vil besøgende træde ind i et forheksende eventyrrige som ikke kan opleves før mørkets frembrud. Vinterparken vil blive den eneste af sin slags i Europa.


Fotokilde, "Foto: Hunderfossen.no"

Eventyr og oplevelser

Hunderfossen Vinterpark ligger ved foden af Gudbrandsdalen, et område som er kendt for sine snesikre vintre. Derfor er også sne og is hovedelementene i aktiviteterne og attraktionerne i Vinterparken. Den nye park, som åbner i januar 2007, retter sig mod en bredere målgruppe end den eksisterende sommerpark. Vinterparken byder på en række spændende attraktioner og fartfyldte aktiviteter som snerafting, højdepark, terrænbilbane, snescooterkørsel, bobslædekørsel m.m. Derudover vil man også kunne opleve en spektakulær iskatedral, Kong Valemons isbar, kælketure, kanefart, eventyrslot, daglig fyrværkeri, underholdning, tage på opdagelsesfærd og meget mere.Fotokilde, "Foto: Hunderfossen.no"

Chef for vinterparken, Jarle Nereng, som for et år siden forlod en hektisk tilværelse i Oslo efter flere år indenfor mode, livsstil og design, har selv stået for idéskitserne til flere af anlæggene i parken og ser frem til endelig at opleve det færdige resultat.
- Jeg ser frem til åbningen og har stor tiltro til at vinterparken vil falde i god jord hos både børnefamilier, ungdommen og arrangementer i forbindelse med teambuilding eller sociale arrangementer generelt. Derfor vil vi også tilbyde skræddersyede arrangementer med alt fra 20 til 200 deltagere i en perfekt setting. Med tanke på at 60% af vore eksisterende gæster er fra andre lande end Norge, er det ekstra dejligt at vi allerede har fået bestillinger fra det udenlandske marked. Dertil kommer at tilgangen fra det norske marked også er stor, siger Nereng.


Fotokilde, "Foto: Hunderfossen.no"


Vinterbryllup i iskatedralen

Nereng glæder sig specielt til den flotte Iskatedral som skal bygges i parken. Her vil der foregå både koncerter, udstillinger, bryllup og dåb.
- Så for alle som har drømt om at være isprinsesse for en dag, er muligheden nu til stede på Hunderfossen denne vinter, og du skal lede længe efter en mere romantisk og stemningsfuld ramme om den store dag, afslutter Nereng.Fotokilde, "Foto: Hunderfossen.no"


Fotokilde, "Foto: Hunderfossen.no"


Nærliggende skiområder:

- Kvitfjell
- Hafjell
- Skeikampen

Eventyrslot i Hunderfrossen Vinterpark


Terrænbilbane i Hunderfrossen

Udgivet af: Rasmus Skov

Fakta om Hafjell
Skiområdet: 200-1030 m.o.h.
Byen: 200 m.o.h.

31 pister i alt
11 stk.
10 stk.
7 stk.
3 stk.

Lifter: 15 stk. / 13.500 pers/time

Slæbelifter: 10
Tog/baner: 1
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 1

Mere om skiferie i Hafjell

Find tilbud på skirejser