Se pistekort fra Hafjell


Søg skirejser til Hafjell

Find mere om Hafjell: Webcams - Snemeldinger - Hytter - Lejligheder

Med sine godt og vel 50 kilometer pister, indtager Hafjell 3. pladsen over Norges største skisportssteder. Dette alpine skiområde råder over gode lange piste, der fordeler sig ud over et godt udvalg af både grønne, blå, røde og sorte piste. Anlægget er overskueligt og på samme tid alsidigt, og her er alle muligheder for at få gode vintersportsoplevelser.

Som noget særligt har Hafjell lagt de grønne piste og et børneområde på toppen af bjerget. Dette medvirker til, at børn og nybegyndere får en mere autentisk skisportsoplevelse, fordi de her har samme udsigt og højdefornemmelse som alle andre. Til de helt små er der, af praktiske årsager, placeret et børne- og legeområde ved bunden af fjeldet.

Norges eneste gondolbane

Hafjell har Norges eneste gondolbane, der fungerer som omdrejningspunkt for hele anlægget. Denne lift startet ved Midtstasjonen, som forbinder de forskellige ruter, der fører jer let og hurtigt rundt på bjergsiden - enten nedefter, henover eller de næsten 900 meter op til Hafjell-toppen.

Når du kommer længere ned ad bjerget, så bliver pisterne stejlere, og her finder du de sorte løjper. Hafjell skianlæg kan præstere 4 kilometer sorte piste, alle med et stejlt nedfald, der garanterer en høj hastighed. De røde piste, du ser til højre på pistekortet, er særdeles slalomvenlige - faktisk afholdt man i 1994 OL i slalom på Hafjell.

Hafjell er særligt populær hos snowboardere. I skoven mellem offpistene ligger der gode og udfordrende terrænparker, der alle har forskellige forhindringer. Disse inddeles i sværhedsgrader efter den klassiske grønne, blå, røde og sorte farvekategorisering. Der er desuden mindre terrænparker ved både Mainpark og Skavlen, som det ses på pistekortet herover - begge er gode at bruge til at træne teknik, inden turen går ud i skovområdet.

Et pistekort og område, der byder på noget for alle

Skiområdet i Hafjell har et væld af muligheder for hele familien. Hvad end du er rutineret og søger et adrenalin-kick, eller du er afsted for første gang, så byder Hafjell på gode faciliteter og brugervenlige forhold. Anlægget er overskueligt og nemt at finde rundt i, og infrastrukturen i liftene fungerer godt. Inddelingen af skisportsstedet tager hensyn til de forskellige niveauer og discipliner, og man kommer ikke i karambolage med hinanden.


Favn

Favn er Hafjells nye lejlighedskompleks beliggende lige ved gondolens topstation. Favn består af flere bygninger. Der vil er café og skiudlejning på stedet. Boligerne er placeret med kort afstand til topstationen af gondolliften. Gondolen giver jer mulighed for at tage liften ned til skiskolen, som har startsted i dalen. Lejlighederne er fra 4-10 personer og har alle wi-fi.

Favn 5-7 personer

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Favn

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.


Brugernes anmeldelser af Hafjell

Skiterræn
4,29
Liftsystem
4,11
Afterski
2,98
Byen
3,08
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
4,78
Prisniveau
4,22
Offpiste
4,38
Hafjell har en samlet score på 4,10 stjerner ud af 5. Baseret på 106 anmeldelser.

Kort over Hafjell

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen