Pistekort fra Spindleruv Mlyn

Klik her for at se pistekort i fuld skærm


Læs mere om skiferie i Spindleruv Mlyn her

Fotos og video

Brugerne om Spindleruv Mlyn

Her kan du se brugernes karakterer for Spindleruv Mlyn.

Skiterræn:
3,51
Liftsystem:
3,09
Afterski:
4,06
Byen:
4,08
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,33
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
2,33
Samlet score er 3,72 / 5 ud fra 133 anmeldelser.

Liftkø | Skrevet den 20/11 2018

Oprettet af Poul Bøgelund

HejVi overvejer at besøge Spindleruv uge 7, vi er 2 voksne og 3 børn. Men hvad med liftkøer og mange på pisterne? Vi er ikke så glade for lange køer og proppede pister.Er der nogen der har erfaringer med området i uge 7?

Lidt SPM info | Skrevet den 27/10 2017

Oprettet af Karsten Lauridsen

Vi flyver med Norwegian til Prag 6 herrer, pris pr næse ca 1000 kr, inkl. 20 kg. Bagage, alternativ flyv med Czech airline, vi kører fra Prag med Pragh Airport Transfers Med privat chauffør pris ca 28...
00 kr retur for 6 personer i Mercedes Víto eller lignede, bestilles på nettet hvor der skrives på dansk. Dør til lufthavn transport. Vi bor på Start Hotel i fem nætter, i gåafstand til centrum ca 1200 kr. Pr næse inkl morgenmad. Når vi skal på ski om morgenen bruger vi taxa til liften enten til SVARTY PETRI eller til MEDVEDIN pris ca 50 kr. Vi lejer ski på hotellet koster 180-450 kr for 4 dage alt efter ski kvalitet, støvler har vi med i bagagen. Området er ikke så stort men har alligevel både lette og lidt sorte løjper, maden i byen er ok, men bestil bord. Øllerne er billige 10-14 kr for en halv liter, der er et par enkelte natklubber men på den populære er priserne også lidt højere, afterski er der ikke meget af men man kan sagtens hygge sig med vennerne, til vinter er det 8 gang vi er der, og i starten var der mere gang i selve byen. Det kan godt anbefalet og vi har kun en gang været ud for at der var lidt sne, men de er gode til at lave kunstsne, lifterne er fra helt nye med varme mm til lifter af lidt ældre dato.
Læs mere
Se alle Opret kommentar