Pistekort fra Säfsen

Klik her for at se pistekort i fuld skærm


Læs mere om skiferie i Säfsen her

Brugerne om Säfsen

Her kan du se brugernes karakterer for Säfsen.

Skiterræn:
3,38
Liftsystem:
3,42
Afterski:
2,75
Byen:
2,75
Børnevenlighed:
3,33
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
2,33
Samlet score er 3,08 / 5 ud fra 24 anmeldelser.

Camping i Säfsen | Skrevet den 05/08 2008

Oprettet af Fam. Jensen

Vi, en familie med 3 forholdsvis store børn, på 9, 14 og 18 år, der afholdte skiferie i uge 7-2008 i Säfsen, medbringende vores egen campingvogn. Vi mødte venligt personale, både i skiudlejningen og v...
ed lifterne. "Campingpladsen" hvis man kan kalde den det, er en slags p-plads, hvor rydningsforholdene er prima. Vi havde dog en del besvær med at komme op af den sidste grus/is-beklædte bakke, hvor vi fik prøvet hjulspin med snekæder. Men vi kom dog op. Bemærk at in-check foregår i Stugbyens reception der ligger 2 km væk. Man skal som campist være opmærksom på at badeforholdene, som er udemærkede, er beliggende i bygningskomplekset ved skishoppen. Badene er IKKE forbeholdt campister, derfor skal mønter til det varme vand medbringes (ca. SEK 10,- til et bad). Toiletter og køkken findes i umiddelbar nærhed, og er forbeholdt campister. Her kan skistøvlerne evt. tørres, dog på eget ansvar, da der ikke er aflåsningsmulighed. Man skal være forberedt på stærke minusgrader om natten, hvilket giver fantastiske dage, med masser af sne og sol. Fine velpræprererede pister, hvorfra en storslået udsigt udfolder sig. Absolut et anbefalelsesværdigt skisportsted for børnefamilier, eller for begyndere og let-øvede.
Læs mere

godt for nybegyndere | Skrevet den 29/03 2007

Oprettet af Niclas Nissen

Säfsen er perfekt for folk som kig, helt nye begyndere, der hverken ønsker fart eller stejle nedfarter endnu. Bakkerne er sådan at man som nybegyndere stadig godt kan vove sig ud på den sorte, uden de...
store problemer.
Jeg syntes også at guiderne fortjener ros, de gør et ufatteligt godt arbejde med at hjælpe de små, og er venlige over for alle.

Men en lille varsel, kør ikke ind i skovruterne der ligger farige ting, som jeg kom lidt for tæt på, pas i hvertfald på jeres børn hvis i skal derind.

Men alt i alt et dejligt og hyggeligt sted, for hele familien
Læs mere
Se alle Opret kommentar