Pistekort fra Idre Fjäll

Rejsebureauer til Idre Fjäll: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk, SnowTrex.dk, Thinggaard

Søg skirejser til Idre Fjäll

Find mere om Idre Fjäll: Webcams - Snemeldinger - Hytter - Lejligheder

Lange snoede stier gennem fjeldene, snedækkede trætoppe så langt øjet rækker og blå himmel. Idre Fjäll er uden tvivl et fantastisk smukt sted at befinde sig. Skidestinationen byder på alt fra vandring, cykling, skisport og meget, meget andet.

Masser af aktiviteter

Der er nok at tage sig til i Idre Fjäll i Sverige. Der er nemlig 60 forskellige aktiviteter på området med en tilknyttet skiguide. Der er virkelig sørget for at alt spiller, og du blot skal nyde din ferie i de smukke bjergtoppe. Der er mulighed for langrend gennem den uberørte natur eller alpint skiløb i fjeldene. Her er til alle temperamenter og sværhedsniveauer.

Én af de sorte pister, Chocken, er til de helt dygtige og eventyrlystne skifarerer. På pistekortet er den opgjort med ordene “extrem nedfart” - der er udfordringer for enhver på den østligste pist, når skiene suser over den 46 grader stejle pist.

For børnefamilier og nybegyndere er der også masser af grønne og blå pister. Mange af disse ligger centralt og lidt vestligst i området. Her finder i blandt andet piste nr 1, Västbacken, som starter som grøn, bliver rød og herefter blå.

Der er busser overalt, så du hurtigt kan komme rundt til de forskellige piste og nye eventyrer.

Wellness på flere fronter

Der er dømt wellness på alle fronter, hvis det er det, du er til. Stedet har sin egen spa, så du kan slappe godt af efter at have suset rundt på de forskellige pister. Er du ikke den store skifarer, er det også oplagt, at du kan slå dig ned i den varme spa, mens dine skiglade venner eller familie kan boltre sig i den vilde natur.


Type 9C - 6-8 personer

Type 9C er beliggende i området Centrumbyn ved Fjällterassen og Fjällvägen tæt ved receptionen samt pistene Sydbacken på den ene side og Västbacken på den anden side. Type: Hyttelejlighed (få som dobbelthytte)  Personer: 6-8 (renoveret kun 6 pers.)   Størrelse: 70m2 Til pist: 25-200 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, brændeovn og dobbelt sovesofa i 6-8 pers.  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Nogen med Læs mere

Västvägen Lejligheder

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere


Brugernes anmeldelser af Idre Fjäll

Skiterræn
4,19
Liftsystem
3,91
Afterski
3,20
Byen
3,40
Børnevenlighed
4,43
Begyndervenlighed
4,43
Prisniveau
4,14
Offpiste
2,86
Idre Fjäll har en samlet score på 3,82 stjerner ud af 5. Baseret på 131 anmeldelser.

Kort over Idre Fjäll

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen