JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Pistekort fra Kranjska Gora

Klik her for at se pistekort i fuld skærm


Læs mere om skiferie i Kranjska Gora her

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Kranjska Gora

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Ny på ski eller snowboard? | Skrevet den 25/04 2006

Oprettet af Pia Spuur Larsen

Hvis du er ny på board eller ski, eller måske har ungerne med for første gang, så er Kranjska Gora bare det perfekte sted. Løjperne er brede som firesporede motorveje, og der er masser af muligheder f...
or instruktion. Både for den voksne og for barnet. Der er børnepasning, og en bane for de allermindste. Vi så børn der skulle have hjælp til at gå, blive sat på ski for første gang. Helt fantastisk at se.

Byen har ikke meget at byde på, og efter nogle dage, så keder man sig lidt. Så leder du efter sang, sprit og højt humør, så tag til Østrig istedet.

Vil du derimod lære at stå på ski, eller tage en kombineret ski og spa ferie, så er det her det helt rigtige sted. Det koster ingen penge, og der er stribevis af firestjernede hoteller med spa centre. Til eksempel så koster en kropsmassage ikke mere end dkr. 200,- og en pedicure dkr. 130,-

Vi bookede 6 dage på hotel Kompas med morgenmad og aftensmad, liftkort til 6 dage og fri adgang til aquapark på Larix (der er også spabad og swimmingpool på Kompas) for dkr. 2100,- pr. pers. Så man kan ikke sige andet, end at det er rørende billigt.

Vil man have flere udfordringer på ski eller board, så ligger der et noget vildere skisportsted i Østrig, lige på den anden side af grænsen. Det tager under en time at køre derhen.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar