Oakley Fall Line XL, PRIZM™, Matte Black

Oakley Fall Line XL er en delvist rammeløs goggle, hvor den cylindriske linse sidder helt tæt på ansigtet, hvilket giver et større synsfelt, hvor du ikke kan se rammen. Brillen har et large fit, som passer godt til store ansigter eller folk, der gerne vil have store goggles.

Linsen er en dugforebyggende dobbeltlinse med god ventilation og Oakleys F3 antidugbehandling. Gogglen er desuden lavet til at passe ud over de fleste hverdagsbriller.

Linsen sidder på rammen med Oakleys Ridgelock Technology, der sikrer, at linsen sidder godt fast på brillen, og at det er hurtigt at skifte linse.

Brillen leveres med en PRIZM™ Hi Pink Iridium linse, som er designet til overskyet vejr og snevejr, men som også kan bruges på lidt lysere dage. Det er muligt at købe nye linser til skibrillen, og det er nemt at udskifte dem.

PRIZM™ linser er baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM™ får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturer i sneen. Det giver dig optimale forudsætninger for at køre godt på ski.

Specifikationer og features:
Linse: PRIZM™ Hi Pink Iridum
Dugfri
Cylindrisk linse
Ridgelock-teknologi
Inkl. mikrofiberpose
Large fit
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.860,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti