Deluni

Deluni

Deluni skibukser, plus size, sortSLUTSALG

Deluni skibukser, plus size, sort

Unisex wide-fit skibukser med god åndbarhed og pasform. Vandtæthed: 10.000 mm
854 DKK
949 DKK
Deluni skistrømper, 2 par, rødSLUTSALGSpar 16 %

Deluni skistrømper, 2 par, rød

Varme og komfortable med 20 % merinould. 2 par bedste køb til prisen
249 DKK
298 DKK

Teknisk Deluni skitøj til skiferien 

Deluni er et tøjmærke, som producerer teknisk skitøj til den aktive skiferie. Deluni laver både skisokker og skibukser til herre, skibukser til damer og børn. Skitøjet fra Deluni sikrer med sine tekniske egenskaber, at du på skiferien hverken skal bekymre dig om at få det for koldt eller varmt. Skitøjet fra Deluni er varmeregulerende, og holder din krop varm uanset, hvor kold en dag det er på bjerget. Udover at være varmeregulerende er skibukserne også åndbart og vandtæt. Deluni sørger derfor at du forbliver tør hele dagen, uanset om det er en våd dag med sne og regn, eller om det er af de varmere dage.  

Inkluderende filosofi bag skitøjet hos Deluni

Deluni er et inspirerende brand indenfor outdoor tøj og skitøj. Deres motivation ligger i at producere skitøj, som kan inkludere alle skiløbere uanset køn, alder og størrelse, samtidig med at de holder fast i den højeste kvalitet. Deluni vil gerne sørge for at alle med deres udstyr kan få en god oplevelse og udvikle sig på ski. Der er i produktionen af skitøj hos Deluni desuden fokus på at vælge antibakterielle materialer, som er både åndbare og kan bruges af alle, selv hvis man har en sensitiv hudtype. Deluni’s helt store styrke ligger i at deres tøj kan bruges til hverdag og på skiferien, da design, komfort og funktionalitet går op i en højere enhed. 

Deluni – skibukser i store størrelser 

Udover at Deluni naturligvis tilbyder sine skibukser i de gængse størrelser som alle andre skitøjsproducenter, så kan man også vælge skitøj i plus size. Plus size skitøjet har generelt samme designs som de mindre størrelser, hvorfor man kan forvente samme designs og funktionalitet. Deluni’s skibukser i plus size har et wide-fit, som giver dig ekstra god plads både omkring livet og benene, uden at bukserne bliver alt for langt og upraktiske. Som på de gængse modeller, så kan størrelserne tilpasses omkring livet, så tøjet får det helt optimale fit. Indenfor plus size kollektionen hos Deluni findes der skibukser fra størrelse 4 XL op til størrelse 7 XL. Leder man efter skitøj i inkluderende størrelser uden at ville gå på kompromis med funktion og design, så kan man altså med fordel se efter Deluni.  

Holdbare skibukser fra Deluni

Alle skibukser fra Deluni har en lang række tekniske egenskaber, som gør at du trygt kan stole på dem på hele skiferien. Skibukserne er produceres i robust og komfortabelt materiale med stræk, som giver optimal bevægelsesfrihed på ski. I stoffet findes en teknisk membran, som sikrer at bukserne kan modsat et vandsøjletryk på 10.000 mm samtidig med at de er åndbare. Dermed lever de op til de generelle krav for skitøj. Ved anklerne kan bukserne lukkes helt tæt til med lynlås og velcro, mens der også findes et snefang, som sørger for at der ikke kommer sne og kulde indenfor. Skibukserne er foret og med aftagelige elastiske seler, som holder dem på plads. Selerne er fastgjort til selve buksen med en høj ryg, som er foret med fleece for at sikre ekstra varme. 

Deluni skisokker til skiferien

Foruden skibukser er Deluni særligt kendt for deres skisokker. Deluni tilbyder farverige skisokker i god kvalitet, som sørger for at dine fødder holder varmen på selv de koldeste dage på ski. Skistrømerne har tekniske egenskaber, som sikrer maksimal termisk regulering og høj komfort. Fødderne bliver ikke kun holdt varme men også tørre hele dagen. Flere skisokker fra Deluni indeholder desuden merinould af høj kvalitet, som ligeledes bidrager med varmeregulering og ekstra komfort. Skisokkerne har indlagte elementer af elastik, som giver en perfekt pasform og holder sokkerne på plads i skistøvlen hele dagen. Af andre funktioner kan der nævnes, at skisokkerne fra Deluni har trykabsorberende lag på kritiske områder, har ikke-generende ”flatlock” syninger og er formet efter fødderne. 

Skitøj til konkurrencedygtig pris fra Deluni

En af Deluni’s helt store forcer er prisen. Deluni producerer ganske udmærket skitøj til en lav pris sammenlignet med mange andre skitøjsproducenter på markedet. Det gør Deluni særligt attraktivt for nye skiløbere, eller skiløbere som kun har behov for deres skitøj en gang hvert eller hver andet år og derfor ikke vil lave den helt store investering. Prisen er også årsagen til, at Deluni er værd at overveje, hvis man mangler et par varme bukser til brug herhjemme eller hvis man er i tvivl om, hvor meget man får brugt sit skitøj. Selvom prisen er lav er det vigtigt at fastslå, at Deluni er ganske udmærket kvalitet, og man får meget skitøj for pengene. Særligt skistrømperne er fordelagtige for alle skiløbere uanset niveau. Grundet den høje kvalitet og kombinationen med merinould leverer de på samme niveau som skistrømper til langt højere priser. 

Køb Deluni med prisgaranti

Foruden at Deluni ligger til en skarp pris generelt, så kan du med fordel købe Deluni på Skisport. Vi har et af Danmarks største udvalg af Deluni skibukser og Deluni skisokker, og tilbyder altid tilbyder 103% prisgaranti. Det betyder, at vi matcher prisen, og du finder ikke Deluni billigere. 

 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.