Pistekort fra Mauterndorf

Klik her for at se pistekort i fuld skærm


Skiområdet hænger sammen med byen: St. Michael / Lungau

Læs mere om skiferie i Mauterndorf her

Fotos og video

Brugerne om Mauterndorf

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Mauterndorf uge 6/2007 | Skrevet den 14/08 2007

Oprettet af Brian Larsen

Vi (2voksne og 2 børn) var for første gang i Østrig i uge 6 2007. Vi var i Mauterndorf, hvor vi boede på det 4-stjernede hotel Steffner-Walner lige midt i byen og med skibus lige uden for døren. 3 mi...
nutter i en mindre skibus og vi var ved skiområdet grosseck-speiereck. Vi syntes det var et super godt skiområde, meget varieret terræn, ingen nævneværdige køer ved lifter, længste piste 9 km, mange forskellige restauranter/caféer i skiområdet. Liftkortet gælder også til de øvrige områder og en enkelt dag tog vi også bussen til Fanningberg, som også var et rigtig fint sted. billeder fra skiferien kan ses på vores hjemmeside www.ejlstrup8.dk Vi skal helt sikkert tilbage i 2008 med Team Benns - også selvom vores yngste datter desværre brækkede sit ben i Mauterndorf.
Læs mere

Mauternedorf - hænger områderne sammen? | Skrevet den 08/04 2007

Oprettet af Anne

Hej
Er der nogen der ved, og de 4 små områder omkring Mauterndorf (Katschberg, Grossek/Speiereck, Fanningberg og Aineck er sammenhængende? Det ser ikke sådan ud på pistekortet. Er det besværlig at komme fra det ene sted til et andet?
Se alle Opret kommentar