Se pistekort fra Ischgl


Søg skirejser til Ischgl

Find mere om Ischgl: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder - Pension


Pistekort fra Ischgl

Ischgl er måske ikke Østrigs nemmeste bynavn, men det er et skønt sted for dig, der elsker sport i sneen! Byen ligger i Tyrol på den østrigske side af ét af verdens største skisportsområder. Selve området har hele 238 kilometer pister. 45 forskellige pister og gondoler hjælper gæsterne op og ned hver eneste dag i sæsonen, og tre rebbaner giver adgang til ski fra landsbyen selv. Det giver fantastiske muligheder for at stå på ski eller snowboard, uanset hvem eller hvor øvet, du er.

Pister for enhver

Er du til det mere ekstreme, er der også et væld af røde og sorte pister i området. Dem finder du særligt ved Paznauner Thaya og Höllboden - i Höllboden-skålen finder du desuden områdets stejleste rute, der når en hældning på hele 70%! Den er tilgængelig via stoleliften kaldet ”Lange Wand”. Den røde piste, 67, kan du køre på dagen lang, for den ligger fantastisk i solen, mens rute 80 ofte er forholdsvis tom. Vil du ud på off-pist, er området nær Salaas fremragende. Den uberørte sne gør området stille og idyllisk, og du vil ende lige nede ved liften. Skisportsområdet ved Ischgl ligger højt, så du altid kan finde solen ét eller andet sted, og muligheden for god sne er stor! Der er nok pistekilometer at tage af; godt og vel 240, for at være nærmere præcis. De fleste er røde, men der er også en god del til dem, der foretrækker at køre mere forsigtige ruter eller ikke er så øvede endnu.

Lifte og kabiner

Mange af lifterne løber sammen ved Idalp, hvor du kan finde masser af restauranter for enhver smag. Området længere oppe byder på masser af sneparker og nemmere pister, så de mindre øvede også kan finde deres fødder i sneen. Her kan du finde timevis af sjov med familien, din partner eller dine venner, og hver dag kan byde på nye oplevelser. Området dækker i alt 103,34 kvadratkilometer, så du kan finde en ny rute hver eneste dag. Det velsete skisportsområde har masser af hoteller, alle beliggende tæt på en lift. De tre gondoler, Fimbabahn, Pardatschgratbahn og Silvrettabahn, giver adgang til skiområdet fra landsbyen Ischgl, og kun Fimbabahn og Silverettabahn har mellemstationer.


Heart Hotel Sylvia

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til vores eget Heart Hotel Sylvia.

Lejligheder White Peak

Det familievenlige og nyopførte lejlighedskompleks White Peak ligger i udkanten af Galtür og kun 3,5 km fra pisterne. Skibussen holder ca. 20 meter fra lejlighederne og kan nemt og hurtigt føre dig til skiliften, så du kan komme ud og stå på de præparerede pister. Skisportstedet Ischgl ligger blot 7 km fra lejlighederne og skibussen kører også dertil. Komplekset åbner for første gang dørene op i 2018 og kommer til at bestå af rummelige og moderne lejligheder med lækre Læs mere


Brugernes anmeldelser af Ischgl

Skiterræn
4,33
Liftsystem
4,41
Afterski
4,46
Byen
4,26
Børnevenlighed
2,60
Begyndervenlighed
3,10
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,20
Ischgl har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 249 anmeldelser.

Kort over Ischgl

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen