Dansk skiinstruktør i samarbejde med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Dansk skiinstruktør i samarbejde med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Den danske skilærer Anders Olesen og virksomheden skiinstruktør.dk har lavet et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund, hvor de i fællesskab hjælper danskere med at uddanne sig til skiinstruktør,

Anders fortæller: ”Efter gymnasiet endte jeg selv med at tage til Østrig, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og arbejdede en sæson i skiskolen i St. Anton – faktisk blev det til næsten fire sæsoner i Østrig, to sæsoner i Val Thorens i Frankrig, en i skiskolen i New Zealand og et par sæsoner i Argentina. Jeg fik selv hjælp til uddannelse og jobbet af danske Jens Borgnæs som er bosat i St. Anton, og de efterfølgende sæsoner hjalp jeg en masse bekendte med at komme til Østrig, hvor de både tog den østrigske skilæreruddannelse og fik et job i skiskolen sammen med mig”. 

Foto: Dynastar

Man får et hav af fede kollegaer som skiinstruktør 

En samlet pakkeløsning

Skiinstruktør.dk tilbyder en samlet sæsonpakke, og finder det perfekte match mellem skiskole og kommende skiinstruktør. Her arrangeres der introforløb i Danmark, transport til Østrig, forberedelseskursus på dansk med Danmarks bedste skiinstruktører, og efterfølgende den østrigske skilæreruddannelse niveau 1. Herudover er det også muligt at tage en sæson i Japan, Canada, New Zealand, Norge eller Sverige, hvor også uddannelse og job bliver formidlet.

Når man er igennem uddannelsen med Skiinstruktør.dk, så bliver man transporteret til den destination, hvor man skal arbejde i en skiskole og tilbringe vinteren. Her sørger de for, at boligen er klar og skiskole vil afvikle et introforløb, så man lærer skiområdet og sine nye kollegaer at kende, og er helt klart til de første skiskolegæster.


Anders Olesen er en dansk skilærer der har lavet et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund

Masser af erfaring

Anders Olesen har selv den højeste skiinstruktøruddannelse, et stort international skinetværk og 8 års erfaring som sekretariatschef for Den Danske Skiskole. Baggrunden for samarbejdet med Tirol Skilærerforbund er den tid Anders selv tilbragte som skiinstruktør i Østrig, og de venskaber som den dag i dag stadig holder ved. Mange af Anders gamle kollegaer og venner er nu skiskolechefer, trænere i skilærerforbundet og meget aktive i den alpine skisport i hele verden.   

Han fortæller; ”Det var nogle helt unikke år, hvor jeg fik venner for livet, blev en rigtig dygtig skiløber og lærte rigtig meget omkring det at have et rigtigt arbejde, da man jo fra første dag blev sat i gang og på daglig basis enten har enkelt elever eller grupper, som man er ansvarlig for at give nogle gode dage”.


Som skilærer/skiinstuktør for man masser af mulighed for at køre i frisk pudder

Via samarbejdet med Ruby Rejser som er eksperter i rejser har Skiinstruktør.dk et helt unikt kendskab til de forskellige lande, kulturerne, arbejdsmuligheder, transport osv. Ruby Rejser er selvfølgelig også en sikkerhed for kunderne, da de er medlem af rejsegarantifonden.

Udover verdensklasse skiløb, så byder en sæson som skiinstruktør også på sjov og ballade, hvor der bestemt vil være mulighed for afterski med vennerne og oplevelser for livet.


Sådan bliver du skiinstruktør:



Læs mere på https://skiinstruktor.dk/

Læs også Skisport.dks store guide til hvordan du bliver skilærer 

På jagt efter et job i sneen? Se alle ledige jobs her.

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen