Kitzbüheler Alpen »Bedste skiområde 2010«

Kitzbüheler Alpen »Bedste skiområde 2010«

Skiområdet Kitzbühel Alperne modtager "Top-of-the-mountains Award" som "Bedste Skiområde 2010".

Online: 07/01 2010

Den 11 mand store jury i Top-of-the-Mountain Club tildeler årligt en række priser til skiregioner og -destinationer, til svævbaner, hytter m.m. i Alperne.



Den mest fornemme af priserne - prisen for "Bedste Skiområde" - gik i år til skiregionen Kitzbühel Alperne skarpt forfulgt af prominente destinationer som Sölden, Ischgl og Obergurgl-Hochgurgl.



Det er specielt to områder som har fået dommerjuryen til at kåre Kitzbühel til Bedste Skiområde 2010. Den ene findes i områdets investering i topmoderne liftanlæg, svævebane og gondoler. Området satser på høj kvalitet i transporten af skiløberen, og denne kvalitetsstrategi er forbilledlig vurderer dommerne.



Det andet område juryen fokuserer på er investeringen i sneproduktion. Ved hjælp af moderne sneproduktionsanlæg kan 3/4 af områdets pister dækkes med sne på et par dage. Dermed er skisæsonen sikret fra starten af december til midten af april måned. Og med indlemmelsen af skiområdet på Kitzsteinhorn gletscheren i 2008 er sæsonen blevet yderligere forlænget.




Foto: Johannes Felsch


Kitzbüheler Alpen »Bedste skiområde 2010« - Billede 474

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen