Langrendsskiløb i Alperne

Langrendsskiløb i Alperne

Langrendsski er faktisk mere populært, end du måske lige går og tror – især hos den modne skiløber. I Norden er langrendsskiløb nærmest en landeplage, men hvad du måske ikke vidste er, at du faktisk kan stå på langrendsski i Alperne med Danski.


HELE KROPPEN SKAL I GANG 
Langrendsski er en af de sportsgrene, hvor næsten alle muskelgrupper bliver aktiveret – og endda uden stor risiko for belastningsskader. Når man står på langrendsski, bruger man både arme og ben. Hvad du måske ikke ved er, at du faktisk også træner din mavemuskler, mens du står på langrend – what’s not to like? Husk, du kan også stå på langrend i Tyskland.

FORDELE VED LANGREND I ALPERNE 
Langrend forbinder mange ofte med Sverige og Norge, men der er rigtig gode muligheder for langrend i Alperne – og det har også nogle åbenlyse fordele, som du ikke får i Norden. Blandt andet:

?? Dagene er længere – så der er mere tid til gode, lange ture i langrendssporene 
?? Priserne på mad og drikke er langt billigere end i Norge og Sverige 
?? Klimaet er mildere, og du skal ikke have så meget tøj på 

Løjperne i Alperne står knivskarpt – og mange af dem ligger i læ for det mest ekstreme vejr, og kan dermed præpareres hver dag. Naturoplevelserne er noget andet i Alperne – men de er bestemt ikke dårligere end i Norge og Sverige. Desuden får du det bedste fra begge verdener, når du står på langrend i Alperne: Smuk natur krydret med afterski, picnic, kælkeaftener også videre, som en skiferie til Alperne er kendt for. Det er bestemt også værd at tage med! 

Se hvilke Danski destinationer du kan prøve langrend her.
 
Har du fået blod på tanden og lyst til at prøve langrend? Så ring til os på 86 800 600 og hør mere. Husk, at mange steder er der også mulighed for at stå på alpine ski i tre dage og langrend i tre dage.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen