Nu får du ikke længere erstatning hvis du kører uden skihjelm

Nu får du ikke længere erstatning hvis du kører uden skihjelm

Vi hører hvert eneste år om danskere, der kommer til skade på skiferien, og når op mod 500.000 personer vælger at tage på ski, så kan det næsten ikke undgås, at folk kommer til skade.

Derfor bliver det nu indført, at forsikringen ikke dækker hvis du ikke bærer skihjelm på skiferien. Det gælder også selvom det er ledbåndsskader, brækkede kraveben eller andet.  

Det er forsikringsselskabet Globe Rejseforsikring, der som de første i Danmark, forlanger at man bærer skihjelm, for at få erstatning, hvis man kommer galt afsted på ski turen. Det nye krav er ikke lavet for at spare penge, samt slippe for at betale flere erstatnings kroner til skadede kunder, men tværtimod for at få flere danskere til at bære skihjelm. Heldigvis bærer ca. 9 ud 10 danskere skihjelm, hvilket er rigtig højt i forhold til for 10 år siden, hvor det nærmere var 1 eller 2 ud af 10.

Hvis man ikke passer på hinanden, kan det gå rigtig galt på skiferien

Håber konkurrenterne følger med

Bjørn Andersen fra Globe Rejseforsikring håber at konkurrenterne følger med, og også indfører nye krav, da alle burde køre med skihjelm. Da 5% af alle skader på skiferie er hovedlæsioner.

Reglerne for Globe Rejseforsikring omkring erstatning ved brug af skihjelm, træder i kraft for alle der køber en skiferie efter 1. april 2016.

Se listen over de billigste rejseforsikringer
Læs også vores guide til skihjelme

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen