⚡ STATUSUDSALG - ALT er nedsat - ALT skal væk ⚡
« Til oversigten

De 10 mest flirtevenlige skisportsområder

Synes du det kunne være hyggeligt med en ferieflirt på skiferien? Her får du her et overblik over hvilke skiområder, der giver størst chance for at score en date på skiferien.

Måske skal du med vennerne eller alene på skiferie og savner at have en partner? Der kan være mange grunde til, at man kan synes det er hyggeligt med en ferieflirt, når årets skiferie nærmer sig.

Befolkningsundersøgelsen SEXUS viste i 2019, at 52 procent af danskerne ikke har en fast partner eller kæreste, mens YouGov har påvist i en undersøgelse, at 38 procent af danskerne har brugt en dating-app som Happn eller Tinder. Der er derfor ikke noget at sige til, hvis det frister at finde en flirt på skiferien på selv samme måde.


I disse skiområder er der størst chance for at score

Den internationale dating-app Happn har gennem deres data lavet en kortlægning af, i hvilke europæiske skisportsområder der opstår flest ”crushes”, altså hvor flest brugere synes godt om hinandens profiler på appen. Det viser sig, at der skulle være gode chancer for en skiferieflirt uanset, om skiferien skal gå nord eller syd på. Herunder finder du en liste med de med skisportssteder, hvor der ifølge Happn eftersignende skulle være størst chance for at score sig en flirt. 


Gemmer der sig en kommende kæreste eller flirt på dansegulvet?


1. Courchevel i Frankrig

På førstepladsen ligger Courchevel i Frankrig. Byen er opdelt i fire forskellige områder efter deres beliggenhed og er en del af skiområdet De tre dale, som flere gange har været kåret til verdens bedste skiområde. Courchevel er kendt for at tiltrække jetsetter-segmentet, men er man til noget mere afslappet, kan man med fordel se på andenpladsen i stedet.


2. Val Thorens i Frankrig

Velkendte Val Thorens ligger på andenpladsen. Ligesom Courchevel er Val Thorens en del af De tre dale. Udover forrygende skiløb, så er Val Thorens verdenskendt for fest og farver, som mon ikke man kan score sig en ferieflirt med et glas rosé i hånden, mens man danser på bordene til afterski på det berygtede Folie Douce? 


3. Chamonix i Frankrig

Vi bliver i Frankrig. Chamonix ligger en spytklat fra både Courchevel og Val Thorens, men er i langt højere grad kendt for verdens klasse offpist. Rygtet siger, at der her findes 3 kilometer offpist for hver kilometer pist. Så hvis man er ude efter en date i offpisten, så er Chamonix et fremragende bud.


4. Val d’Isére i Frankrig

Romantiske Val d’Isére slutter sig ligeledes til listen af flirtevenlige skisportsområder i Frankrig. Går skiferien til Val d’Isére, kan man både forvente sig fremragende skiløb og en autentiske fransk by med mulighed for en masse andre aktiviteter udover skiløb. 


5. Hemsedal i Norge

På en femteplads finder vi listens første og eneste destination i Norge. Hemsedal er alt fra udfordringer til den erfarne skiløber, begyndervenlige pister og idylliske langrendsspor. Dertil krydres skiferien naturligvis Norges charme og autentiske træhytter, hvor det måske kunne blive til en date foran pejsen efter en lang dag på ski.


6. Verbier i Schweiz

Verbier kan det hele fra begynderen på brede pister til den erfarne skiløber, som søger efter udfordringer i offpisten. Måske kan man også finde en date her? Happn placerer i hvert fald denne by, som det sjette mest flirtevenlige skisportsted.


7. St. Anton i Østrig

Skidestinationen som næsten ingen introduktion behøver blandt danskere. Det er ikke uden grund, at mange søger til St. Anton, for her findes både udsøgt skiløb, hyggelig atmosfære i byen og rig mulighed for en flirt henover en øl på afterski på ét af byen utallige steder. 


8. Åre i Sverige

Sverige klinger i manges øre måske meget af børnevenlig skiferie med fokus på familien, men ikke desto mindre, så er Åre nummer otte på listen over mest flirtevenlige skisportssteder. Åre ligger desuden kun en kort flyvetur fra Danmark, hvorfor det både er nemt og hurtigt at tage en kort skiferie til et af Nordens bedste skiområder med plads til alle niveauer. 


9. La Clusaz i Frankrig

Man kan åbenbart ikke komme udenom Frankrig, når vi taler om flirtevenlige skiområder. La Clusaz er mindre kendt blandt danskerne, men ligger blot en times kørsel fra Geneve, hvorfor det er nemt at komme hertil. Byen har mindre fokus på vildt natteliv, i stedet er stemningen autentisk og hyggelig. Det er ikke Frankrigs største skiområde, men så er der til gengæld også større chance for, at den perfekte ferieflirt dukker op mens du suser ned ad pisterne. 


10. Tignes i Frankrig

Sidst men ikke mindst endnu en velkendt skidestination i Frankrig: Tignes. Tignes byder på skiløb året rundt og deler skiområde med førnævnte Val d’Isére. Her findes du både verdensklasse skiløb og et utal af muligheder for afterski både på og af bjerget – så måske du finder din næste ferieflirt her?


Vi ønsker dig held og lykke på din næste skiferie

- Se alle tilgængelige skirejser her

- Se 7 vilde afterskisteder her


Næste »« Forrige

Se alle nyheder