Helene Fischer lukker sæsonen i Ischgl

Helene Fischer lukker sæsonen i Ischgl

Oplev tidens største tyske pop- og schlagerdronning folde sig ud til ”Top of the Mountain concert” i Iscghl d. 30.4.18. Vi forventer et brag af en sæsonafslutning.

Til afterski med Helene Fischer

Det er i år lykkes Ischgl, at lokke den tyske superstjerne Helene Fischer, til deres succesrige sæsonafsluttende ”Top of the Mountain concert” d. 30/4-18. Ischgl afholder hvert eneste år en åbnings- og afslutnings ”Top of the Mountain concert” i områdets største udendørs arena, Idalp, med plads til 20.000 tilskuere. Det er et event der garanterer højt humør og afterski stemning, når det er bedst. Har du liftkort til området er festlighederne gratis. 

Helene Fischer er i forrygende topform, med en titel som årets mest downloadede sangerinde i Tyskland. Hun har 12 millioner solgte album og igennem de sidste ti år har hun figureret non-stop på de tyske hitlister med sange som ”Herzbeben“, ”Ich will immer wieder ... dieses Fieber spür’n“ og ”Atemlos durch die Nacht“.

Helene Fischer er kendt for at feje benene væk under sit publikum, og med det fantastiske setup i Iscghl er der gode chancer for, at hun gør det igen kl. 13 d. 30/4-18. Det er den perfekte cocktail for den, som elsker solbeskinnet forårs skiløb, festlig afterski og tysk pop- og schlager musik.

Ischgl har gennem årene tiltrukket store navne som Robbie Williams, Mariah Carey, etc.

På ski i Ischgl

Skiområdet Silvretta Arena i Ischgl har mere end 40 lifte og 238 km velpræparerede piste, der forbinder området med Schweitz. Det er muligt at finde skiløb i op til 2900 meters højde. Området holder åbent fra d. 23/11-17 til d. 1/5-18 og byder på moderne lifte, underholdene afterski og godt skiløb.

Er du vild med Helene Fischer, elsker underholdende afterski og foretrækker skiløb i solskinsvejr, så er en skitur til Ischgl i slutningen af sæsonen det helt perfekte valg.

Udgivet af: Johanne Holmbjerg Bangsgaard

Fakta om Ischgl
Skiområdet: 1400-2872 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

66 pister i alt
14 stk.
40 stk.
12 stk.

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 5

Mere om skiferie i Ischgl

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen