« Til oversigten

Skicenter Hedeland åbner i weekenden

Hedeland Skicenter, som er Danmarks største alpine skianlæg, åbner for første gang i 7/1 2017.

Selvom der ikke er faldet sne så har vejrudsigten set gunstig ud med masser af frost og det har givet mulighed for at producere sneen selv. Derfor åbner Skicenter Hedeland i weekenden. Der vil være åbent fra 10-17.00 både lørdag d. 7/1 og søndag d. 8/1.

”Med -10 grader er der gunstige betingelser for at skabe kunstsne, udtaler frivillig for Hedeland Skicenter, Claes Eiken.

Der vil være generalprøve på den nye skilift som er blevet opsat op til denne sæson. Det er en tallerken lift som man kender det fra skiferien i udlandet og en opgradering af skioplevelsen på Skicenter Hedeland. De glade skiløbere vil komme op toppen af bakken hurtigere og mere bekvemt end tidligere."

Vi har testet en ny snekanon med succes og den har sammen med vores eksisterende udstyr skabt fundamentet for skiløb hos os" udtaler frivillig Claes Eiken.

”Vi er selvfølgelig afhængige af vejret, men det ser fint ud lige nu, så vi holder åbent lørdag og søndag i denne uge,” siger formand for Roskilde Skiklub, Kim Truensen.

Skicenter Hedeland har alle de faciliteter, man forbinder med alpint skiløb. Og så er der lys på bakken, hvilket gør det muligt at stå på ski længe efter mørkets frembrud.

”I Hedeland tilbyder vi rigtig gode muligheder for at komme ud og pudse formen af med familie og venner, så man kan blive klar til en kommende skiferie,” siger formand for Roskilde Skiklub, Kim Truesen. ”Vi gør i hvert fald alt for at skabe betingelserne for hyggelige og sjove dage på skibakken.”

Åbningstider og priser Hedeland skicenter:

Der er åbent lørdag 7/1 og søndag 8/1, begge dage fra 10:00 til 17:00.

Priser for skiudstyr og liftkort samlet er 200 kr for børn, 300 kr for voksne for en hel dag. 

Hvis du har eget udstyr, er liftkort 80 for børn, 130 for voksne.

Husk sygesikringsbevis for mindst en person i gruppen, hvis du skal leje udstyr. 

Der tages i mod kontanter, dankort og mobilepay. 


Bemærk: Der tages forbehold for at vejrudsigten ændrer sig, så det mod forventning ikke bliver muligt at holde bakken åben for skiløb. Skigæsterne opfordres derfor til at følge med på her eller her

Del gerne den gode nyhed her:
Seneste nyt fra bakken

Hånd- og støvlevarmere


Næste »« Forrige

Se alle nyheder