Forny din ski-garderobe for små penge

Forny din ski-garderobe for små penge

Det er nok de færreste af os der har råd til at skifte ski-garderoben ud hvert år, Men det er heller ikke nødvendigt. Behandler du dit skitøj korrekt, kan det holde år, efter år, efter år, efter år

Online: 26/11 2009

Det er nok de færreste af os der har råd til at skifte ski-garderoben ud hvert år, men det er heldigvis heller ikke nødvendigt. Behandler du dit skitøj korrekt, kan det holde år, efter år, efter år, efter år...



Fortvivl ikke hvis kontoudtoget fra banken ikke levner plads til en post med teksten "Ny skijakke". Mærkevare-skitøj er af så høj en kvalitet at det kan bruges år efter år - bare du behandler det ordenligt. Jævnlig vask og imprægnering af dit skitøj gør det så godt som nyt og forlænger levetiden.



Er tøjet alligevel ved at være udtjent, bør du slå et klik forbi køb & salg-sektionen hvor der - i den seneste måned - er inrykket mere end 150 annoncer under kategorien beklædning. Når du har fundet og har fået bragt den nyindkøbte skijakke eller -buks hjem, kan du gøre dem friske og ”næsten så god som ny” med en vask og gen-imprægnering.



Vask og imprægnering gør tøjet så godt som nyt

I SkiShoppen finder du vask- og imprægneringsmidler fra »Nikwax«. Med dem kan du genskabe jakkens eller buksernes vandafvisning og åndbarhed.



Teknisk skitøj med membraner (Gore-tex, Dermizax, Sympatex o.l.) vaskes med Nikwax Tech Wash, der er en sæbe som ikke indeholder opløsningsmidler. Herefter imprægneres tøjet med Nikwax TX-Direct wash-in. TX-Direct genimprægnerer beklædningen og genskaber åndbarheden og vandafvisningen. Den lægger en vandafvisende hinde på yderstoffet, hvilket er vigtigt for at bevare tøjets ånsbarhed i vådt vejr.



Er tøjet af den "ikke-vandtætte" type eller af typen softshell, har Nikwax også produkter der vedligeholder disse.


Forny din ski-garderobe for små penge - Billede 434

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen