Engelberg klar til sæsonen

Engelberg klar til sæsonen

Et af de største skiområder i Schweiz melder klar til sæsonen med en lang række større og mindre nyheder. Blandt nyhederne er udvidelse af liftkapacitet og øget sneproduktion mens aktivitetsprogram

Online: 02/12 2009

Et af de største skiområder i Schweiz melder klar til sæsonen med en lang række større og mindre nyheder. Blandt nyhederne er udvidelse af liftkapacitet og øget sneproduktion mens aktivitetsprogrammet for sæsonen er spækket med arrangementer for alle aldersgrupper.



Blandt de mange nyheder fra skidestinationen Engelberg i Schweiz er en forbedring af Trübsee-Hopper Liften. Kapaciteten er løftet med 30% hvilket betyder, at liften nu kan fragte 1.500 personer i timen. Den 4-sædede stolelift bringer dig til Jochpass området hvorfra du kan tage turen helt ned til Engelberg.



Strækningen fra toppen af Mount Titlis til Engelberg i dalen er en 12 km. lang strækning med 2.000 meters højdeforskel.



I de seneste år har Titlis-Rotair Cableway investeret 5,3 mio. Euro (knap 40 mio. kr.) i en udvidelse af sneproduktionen, og i samarbejde med naturen skaber det en af de længste styrtløbsstrækninger i denne del af alpelandet. Schweiz'erne lover i samme åndedrag, at 41 km. pister vil være snedækket.


Engelberg klar til sæsonen - Billede 441
Engelberg klar til sæsonen - Billede 442

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen