Snowminds lancerer skilæreruddannelse med jobgaranti i Canada

Snowminds lancerer skilæreruddannelse med jobgaranti i Canada

Efter at have uddannet ca. 450 unge danske skiinstruktører i Østrig siden 2012 etablerer Snowminds for første gang nogensinde en danskorganiseret skilæreruddannelse i Canada

Siden Snowminds i 2012 blev stiftet af de to danske skientusiaster Christoffer Vorre og Ottar í Hjøllum har de uddannet ca. 450 glade danske skiinstruktører i samarbejde med de østrigske skilærerforbund. Virksomheden, der efterhånden er blevet en institution i det danske skimiljø og samarbejder bredt med flere aktører, har hjulpet deres folk med job i fjerne egne på 6 kontinenter i forskellige lande, som udover Østrig tæller Afrika, Australien, Argentina, Canada og Japan. Alt sammen med afsæt i deres populære skiinstruktørkurser i de østrigske Alper.

Foto: Snowminds

Christoffer og en flok af Snowminds skilærere i Canada til Ishockey i Vancouver 2016

Det seneste halve år har drengene bag Snowminds arbejdet hårdt i kulissen på at kunne præsentere et nyt projekt, der på bedste vis supplerer deres kurser i Østrig. Til den kommende vinter vil de for første gang nogensinde lancere en dansk organiseret skilæreruddannelse i Canada med jobgaranti på en bred vifte af Canadas bedste destinationer. Vi fangede en af de to ejere af Snowminds, Christoffer Vorre, til en snak om det nye projekt.

”Da vi sidste år sendte de første 15 danske skiinstruktører til Canada blev vi dybt forelskede i landet, kulturen og ikke mindst sneen. Derfor har vi siden December arbejdet på ikke blot at kunne ansætte folk i Canada, men etablere en decideret skilæreruddannelse derovre. Vi er så stolte af, at vi til den kommende vinter kan tilbyde vores nye Snowminds skilærere denne unikke mulighed i samarbejde med det canadiske skilærerforbund og en hel perlerække af landets bedste skiskoler og skisportsområder.” udtaler Christoffer.

Foto: Snowminds

Trine, en af Snowminds skilærere i Canada, tester landets berømte powder 

Unikt samarbejde med det canadiske skilærerforbund og de bedste canadiske skiresorts .

Det nye samarbejde er blevet til igennem flere møder, besøg i Canada og, med Christoffer ord, et hav af sene Skype samtaler med skiskolechefer pga. landenes tidsforskel. Senest har Christoffer og Ottar tilbragt 10 dage i det canadiske med 3.088 km i bilen og 12 besøg på skisportsområder som resultat.

”Der er ingen tvivl om at en skiinstruktøruddannelse i Canada har stået øverst på vores liste i en lang periode. Det canadiske skilærerforbund CSIA er internationalt kendt for deres progressive tilgang til ikke blot at uddanne dygtige skiløbere, men i høj grad også dygtige, venlige og entusiastiske skiinstruktører. Den venlige og positive tilgang til skilærerkandidater, og mennesker i det hele taget, gennemsyrer ikke blot forbundet, men også hele den canadiske kultur, hvilket passer spot on på Snowminds kerneværdier, hvor tryghed, fællesskab og oplevelser for livet i de unges sabbatår er i højsædet” fortæller Christoffer videre.

De fleste af Snowminds skilærere skal arbejde i Rocky Mountains og bjergenes fortryllende vildmark

Til den kommende vintersæson vil Snowminds uddanne ca. 100 danske skilærere i 3 af Canadas bedste skiresorts, og ansætte instruktører på ca. 10 forskellige skiskoler. Men man skal være hurtig, hvis man skal nå igennem nåleøjet.

“Jeg ville ønske, at vi kunne tage alle med som søger om et job hos os, men sagen er at vi allerede har ansat de første 90 kommende skilærere i Canada, så vi har kun ca. 10 pladser tilbage. Man skal ikke blot være hurtig, men også top-motiveret for at komme med.” afslutter Christoffer

Prisen for et kursus med jobgaranti i Canada er 54.995 og udover en god pengepung kræver det et Working Holiday Visum at kunne rejse med Snowminds og arbejde en vinter i Canada. Dette, og alt andet relateret til en vintersæson som skilærer i Canada hjælper Snowminds med. Næste ansøgningsfrist til både Canada, Japan og Østrig er 10. Juli, og der rekrutteres efter først til mølle princip.

Snowminds skilærerteam i Kicking Horse, et af landets absolutte powderdestinationer

Fakta om Snowminds

Stiftet i 2012 under navnet Blivskiinstruktor.dk af Christoffer Vorre og Ottar í Hjøllum

Selskabet ansætter og uddanner danske og hollandske skiinstruktører i Canada og Østrig, og sikrer deres kandidater jobgaranti hos skiskoler i Afrika, Australien, Argentina, Canada, Japan og Østrig. I vinteren 2015/2016 uddannede selskabet præcis 212 skiinstruktører i Østrig.

Priserne for uddannelserne starter fra 22.995,- og går op til 49.995,- for uddannelsen med jobgaranti i Canada.

Du kan læse mere om Snowminds på www.snowminds.dk


Har du allerede en uddannelse kan du finde jobs som skiinstruktør her

Vil du selv bruge tiden og planlægge din uddannelse som skiinstruktør så læs alle tips her

Vil du arbejde som skiguide så læs den komplette guide til hvordan du bliver skiguide her

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen