Pistekort fra Kvitfjell

Rejsebureauer til Kvitfjell: FJÄLLFERIE, Jeresskirejse.dk, Ruby Rejser

Søg skirejser til Kvitfjell

Find mere om Kvitfjell: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Skiområdet i Kvitfjell byder på skiløb i alle sværhedsgrader, lige fra den kuldsorte Olympiabakke til familievenlige grønne og blå løjper der kan klares af de fleste uanset niveau.

Når du kigger på skiområdet i Kvitfjell er en af de meget relevante faktorer for dig, skiniveauet hos dig og dine rejsefæller sammenholdt med pistekortet.

Enten vil du typisk bo i nærheden af Kvitfjell mellemstation, omkring denne og ind i området mod højre når du kigger på pistekortet findes et utal af hytter. Det handler om at være lidt "oppe" af bjerget i forhold til Gudbrandsgaard Hotel, så man kan glide på skiene ned til Kvitfjell Express, med denne kan man nå toppen og komme om på vestsiden, der har mere familievenlige pister. På Vestsiden findes også en masse hytter og de populære Studio H lejligheder som mange danskere vælger at bo i.

Der er øveområder på både ved mellemstationen omme ved Gudbrandsgaard Hotel og ved bunden af vestsiden, men skal du bruge skiskole, så tjek lige hvor den starter, det er lidt bøvlet at bo på vestsiden hvis skiskolen starter på modsatte side, særligt for begyndere.

Seneste del af skiområdet er Kvitfjell Varden som har liften Vesleseterheisen, denne kommer man over til via Gondolen. Kvitfjell Varden er lavet for at få pister der går op på en ny bjergside, så man kunne udstykke endnu flere hyttegrunde. På den side finder man en fin blå og en grøn piste som de fleste har stor fornøjelse på.

Kort opsummeret, så er de store udfordringer på Olympiabakken og omkring piste 1, 2 og 3, med en højdeforskel fra top til bund på ca. 850 meter. For dem der vil i terrænparken, så findes den også på det sted Kvitfjell oprindeligt startede nemlig siden med Olympiabakken.

Når der skal tankes energi og du ikke vil begive dig hjem til hytten, så er der 4 steder at sigte efter: Ski Inn Diner og Tyri Hans på Vestsiden, sidstnævnte er super hyggelig med masser af ståhej i weekenderne når nordmændene tager i deres hytter. Omkring Kvitfjell mellemstation finder man Koia, her er nøgleordet afterski og derudover Plaza Café som byder på klassiske norske retter og snacks samt ikke mindst vafler.


Kvitfjell Alpingrend 8 personer

Kvitfjell Alpingrend er nyere hytter i 2 plan - med en god beliggenhed tæt ved mellemstationen og Gudbrandsgard Hotel på østsiden af Kvitfjell. Type: Hytte  Personer: 8  Størrelse: 75m2 Til pist: 100 m   Stue: TV og pejs    Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng (i nogen det ene med 2 enkeltsenge). 1 rum med 2 køjer  Køkkenkrog: Køleskab, fryser, elkomfur og opvaskemaskine   Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Terasse/balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er Læs mere


Brugernes anmeldelser af Kvitfjell

Skiterræn
4,42
Liftsystem
4,26
Afterski
2,84
Byen
2,52
Børnevenlighed
4,17
Begyndervenlighed
3,67
Prisniveau
4,00
Offpiste
4,00
Kvitfjell har en samlet score på 3,73 stjerner ud af 5. Baseret på 31 anmeldelser.

Kort over Kvitfjell

Find tilbud på skirejser