Pistekort fra Kvitfjell

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Skiområdet i Kvitfjell byder på skiløb i alle sværhedsgrader, lige fra den kuldsorte Olympiabakke til familievenlige grønne og blå løjper der kan klares af de fleste uanset niveau.

Når du kigger på skiområdet i Kvitfjell er en af de meget relevante faktorer for dig, skiniveauet hos dig og dine rejsefæller sammenholdt med pistekortet.

Enten vil du typisk bo i nærheden af Kvitfjell mellemstation, omkring denne og ind i området mod højre når du kigger på pistekortet findes et utal af hytter. Det handler om at være lidt "oppe" af bjerget i forhold til Gudbrandsgaard Hotel, så man kan glide på skiene ned til Kvitfjell Express, med denne kan man nå toppen og komme om på vestsiden, der har mere familievenlige pister. På Vestsiden findes også en masse hytter og de populære Studio H lejligheder som mange danskere vælger at bo i.

Der er øveområder på både ved mellemstationen omme ved Gudbrandsgaard Hotel og ved bunden af vestsiden, men skal du bruge skiskole, så tjek lige hvor den starter, det er lidt bøvlet at bo på vestsiden hvis skiskolen starter på modsatte side, særligt for begyndere.

Seneste del af skiområdet er Kvitfjell Varden som har liften Vesleseterheisen, denne kommer man over til via Gondolen. Kvitfjell Varden er lavet for at få pister der går op på en ny bjergside, så man kunne udstykke endnu flere hyttegrunde. På den side finder man en fin blå og en grøn piste som de fleste har stor fornøjelse på.

Kort opsummeret, så er de store udfordringer på Olympiabakken og omkring piste 1, 2 og 3, med en højdeforskel fra top til bund på ca. 850 meter. For dem der vil i terrænparken, så findes den også på det sted Kvitfjell oprindeligt startede nemlig siden med Olympiabakken.

Når der skal tankes energi og du ikke vil begive dig hjem til hytten, så er der 4 steder at sigte efter: Ski Inn Diner og Tyri Hans på Vestsiden, sidstnævnte er super hyggelig med masser af ståhej i weekenderne når nordmændene tager i deres hytter. Omkring Kvitfjell mellemstation finder man Koia, her er nøgleordet afterski og derudover Plaza Café som byder på klassiske norske retter og snacks samt ikke mindst vafler.

Læs mere om skiferie i Kvitfjell her

Skiferie forslag i Kvitfjell

Nirvana nr. 4 - 10 per... Nirvana nr. 4 - 10 per... Bil fra 687,-/pers.
Bjønnlimorka 3 - 10 p... Bjønnlimorka 3 - 10 p... Bil fra 578,-/pers.
Bjønnlia nr. 67 - 10-... Bjønnlia nr. 67 - 10-... Bil fra 605,-/pers.
Trudvang og Trymsheim ... Trudvang og Trymsheim ... Bil fra 379,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Kvitfjell

Her kan du se brugernes karakterer for Kvitfjell.

Skiterræn:
4,42
Liftsystem:
4,26
Afterski:
2,84
Byen:
2,52
Børnevenlighed:
4,17
Begyndervenlighed:
3,67
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,73 / 5 ud fra 31 anmeldelser.

Dårlig oplevelse | Skrevet den 15/01 2019

Oprettet af Snowie

Er lige kommet hjem fra Kvitfjell uge 2 og kommer der aldrig igen . Hvis der blæser lidt lukker de lifterne som kører til toppen og så kan du næsten ikke stå på ski , udover ta en træklift til en enke...
lt grøn piste . Mens vi var der gik en af stolelifterne i stykker og det gik der to dage med at få den reservedel frem som bevirkede at vi kun kunne kører på ca 20% af pisterne . Har været i Trysil og Hafjell flere gange og det kommer jeg til igen .
Læs mere

Super tilfreds med besøget i Kvitfjell | Skrevet den 17/09 2015

Oprettet af Andree

Besøgte Kvitfjell i marts, til en tur med perfekte pister og solskind, i Kvitfjell får man en dejlig fornemmelse af frihed da udsigten på begge sider af bjerget er fantastisk, jeg vil anbefale du star...
ter dagen med at fræse rundt på vest siden(solsiden) og slutte dagen med at køre på østsiden(skyggesiden) . Er du til freeride havde Kvifjell til sæsonen 2015 fået tyndet en del ud i skoven på vestsiden og til kommende sæson 2016 skulle der være blevet tyndet yderligere, så muligheden for first tracks og pudderløb er bestemt også tilstede.
Kommer du til Kvitfjell så husk at tage en tur ned af world cup pisten fra top til bund :), vi kunne dog ikke tage den helt fra toppen da pisten var ved at blive gjort klar til world cuppen, så det må blive en anden gang.
Læs mere
Se alle Opret kommentar