Pistekort fra Cervinia


Søg skirejser til Cervinia

Find mere om Cervinia: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder - Pension

Cervinia er beliggende på legendariske Matterhorn, og er Italiens højest placerede skisportsområde. Cervinia er én af de første byer i Italien, der er bygget til skisport. Den lille bymidte er placeret centralt i området, der består af mere end 300 kilometers piste-kilometer.

Cevinia råder over verdens længste piste, der med sine 22 kilometer sætter krav til både udholdenhed, evner og råstyrke. Turen starter fra Matterhorns højderyg, og tager dig ud i terrænet og giver et fald på 2500 meter i alt, hvilket er en udfordring i sig selv - og en oplevelse værd.

Udover at være indehaver af verdens længste piste, så Cervinia desuden kåret til at have én af verdens bedste pister - Ventina pisten. Denne har i 2021 indtaget 3. pladsen over verdens 100 bedste pister. Pisten er 14 kilometer langt og starter i 3500 meters højde med en fantastisk udsigt over alperne. Turen er både smuk og krævende, og henvender sig til den erfarne skiløber.

Hvis I bor i byen, kan I starte dagen med at tage lift A eller B, der begge er placeret tæt på byen. Her kan I stå af ved Plan Maison, hvor der er flere røde og blå pister. I kan også fortsætte op mod Plateau Rosa Testa Grigia, hvorfra der er masser af pister i varierende sværhedsgrader.

Et pistekort og område, der bare bliver bedre og bedre

Området Cervinia udvides løbende, og man arbejder hele tiden på at sikre de nødvendige ressourcer, så man kan tilbyde skiløberen de bedste forhold i form af kunstsne af høj kvalitet, hvis og såfremt vejret svigter. Dette er dog sjældent nødvendigt, da skiområdet Cervinia er placeret højt nok til, at der nærmest er garanti for sne. Der falder i gennemsnit 2 meters sne om året, og destinationen er derfor et oplagt valg, hvis man vil være sikker på et godt snefald.

På pistekortet herover kan du få et godt overblik over de muligheder, Cervinia tilbyder. Området har en bred variation i sværhedsgrad og niveau, men henvender sig mest til den avancerede løber, da størstedelen af pisterne hører til den røde kategori.


Apartments Suites Lac Bleu

Velkommen til Cervinia og Apartments Suites Lac Bleu, og her kan du blandt andet at nyde den gode wellness afdeling.

Villa Blanche

Historiske lejligheder i Centrum af Cervinia Villa Blanche er en af Cervinias mest historiske bygninger. Den ligger i midten af cervinia kun 150 meter fra hovedgaden og 300 meter fra Cretaz liften. Lejlighederne har gennemgået en renovation i 2006. Villa Blanche rummer i alt 3 lejligheder. En på hver etage. Fra lejlighederne i Villa Blanche har du en smuk udsigt over Gran Becca. Alle lejligheder i egendommen har wi-fi, ovn, microovn, køleskab, fryser, kogeplader samt hårtørrer.

Valtur Cervinia Cristallo Ski Resort

Valtur Cervinia Cristallo Resort ligger i en fantastisk ejendom med en rolig og idyllisk beliggenhed. Der er 900 meter til både centrum og skiliftene. Resortet tilbyder også gratis shuttle-service til centrum, så du kan nyde de dejlige terrasser og butikker på alle tidspunkter af dagen. Alle værelser og suiter er luksuriøst og meget komfortabelt indrettet og udstyret med et trendy badeværelse. Gør brug af den store spa på mere end 1.400 m². Her kan du slappe af i saunaen Læs mere


Brugernes anmeldelser af Cervinia

Skiterræn
4,65
Liftsystem
4,15
Afterski
3,52
Byen
4,00
Børnevenlighed
3,67
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,33
Offpiste
4,67
Cervinia har en samlet score på 4,12 stjerner ud af 5. Baseret på 46 anmeldelser.

Kort over Cervinia

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen