Snemeldinger og vejr fra Les Orres

Rejsebureauer til Les Orres: Sunweb

Her finder du aktuelle snemeldinger og skivejrudsigter fra Les Orres. Snestatistikken er baseret på snemeldingerne fra de seneste 12 sæsoner. Vi opdaterer dagligt skivejret så du er klar til årets skiferie. Find generel information om skiferie i Les Orres her.


Vejrudsigt for Les Orres

Denne vejrudsigt for Les Orres er gældende for højden m.

Sne i dalen: -
Sne på toppen: -
Seneste snefald: -
Sidst opdateret: -

Temperaturen falder én grad for hver 200m, man bevæger sig op. Nedbør vises som millimeter vand, og 1 mm vand giver ca. 1 cm sne.


Udvalgte skirejser fra Les Orres

Résidence Les Terrasses du Soleil d'Or (ekstra)

Résidence Les Terrasses du Soleil d'Or er en smuk, moderne feriebolig lige ved pisterne i Les Orres. Her er det skønt at komme hjem efter en dag i sneen, og du kan stå på ski lige til hoveddøren. Lejlighederne er rummelige og moderne. Du kan nyde vintersolen på din altan eller terrasse med en drink i hånden. Du kan også tage en svømmetur i den opvarmede indendørs pool.

Résidence Madame Vacances Le Balcon des Airelles

Résidence Madame Vacances Le Balcon des Airelles er et charmerende og autentisk residens, beliggende i hjertet af Les Orres. Bor du her, finder du pisten og det hyggelige centrum inden for kort gåafstand. De charmerende lejligheder kan rumme op til 8 personer og er udstyret med alt du behøver. Du har egen balkon hvor du med fordel kan nyde den skønne alpesol i selskab med familie og venner. Efter en skøn dag på ski kan du med fordele slappe af Læs mere


Søg skirejser til Les Orres

Find mere om Les Orres: - Pistekort


Kort over Les Orres

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen