Rejsekammerat søges - Skiferie i uge 10 (Kør-selv med ski man-fre)

Hej derude!

Vi er 2 venner fra det sønderjyske, som synes det kunne være hyggeligt at fylde bilen (så vi er 3 + udstyr) når vi tager turen sydpå til Østrig i uge 10. Vi er fleksible i forhold til planlægningen, men grundet nyt familiemedlem (min søn på 2 måneder), så kan vi ikke være væk hjemmefra mere end 5-6 dage :-)

Pt. er tanken at vi kører fra DK søndag aften (4/3), og så har vi liftkort fra mandag-fredag og så kører vi tilbage mod Danmark efter en dag på ski.

Der er 2 scenarier i det her - enten så finder vi en rejsekammerat med samme passion for ski og nogenlunde samme alder (vi er henholdsvis 25 og 26 år), som er med på hele pakken (lejlighed, skiløb, mad osv.) og alternativt så kan det også bare være transporten T/R?

Vi har endnu ikke fastlagt destinationen, men det vrimler med restpladser i både Wagrain, St. Anton osv. hvor vi har tænkt os at købe en pakkerejse (1 uge) og så kun benytte os af overnatningerne og liftkortet mandag-fredag. Burde kunne holdes på max 4.000 kr. - måske endda med noget morgenmad hvis vi er heldige.

Udgifterne til transporten forventer vi at holde på omkring 600 kr. pr. mand. og vi kører i en forholdsvis ny Kia Ceed (ikke-stationcar) med gode sæder, 2-zonet klima, fartpilot osv.

Er der nogen der kunne være frisk på sådan en tur? :-)

Kontakt mig gerne på Facebook (Christian D. Bach) eller e-mail cdbach@outlook.com

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Michael Holm-jacobsen
Sv: Rejsekammerat søges - Skiferie i uge 10 (Kør-selv med ski man-fre)

Øv i ikke kan strække det til en hel uge, ellers har jeg et tilbud her: Vi gir 6300 kr med halvpension og 7 dages liftkort. halvpensionen er hurtigt tjent hjem, man bruger hurtigt en del penge på mad hvis man skal ud at spise.

Vi er 2 familiemedlemmer der skal til dolomitterne, vi er 42 og 64 år, det er 9 gang jeg skal til Canazei og 1 gang for Hans Aage. Vi er selvfølgelig til godt skiløb, men bestemt også til pitstop og hygge oppe i terrænet og afterski inden aftensmaden. Vi har som sagt betilt rejsen, men hvis nogen har lyst til at følges på ski, er vi med på det. Vi skal bo på http://www.unionhotelscanazei.it/EN/290828/hotel-caminetto.php, og rejser med Østergaard rejser.

Vi er 2 der skal på ski i Canazei og vi har 1 måske 2 pladser i bilen(ny Skoda Octavia stationcar) til Canazei i uge 10, vi kører fra 6630 Rødding fredag den 2 marts kl senest 19, så vi kan stå på ski lørdag og kører nok hjem igen lørdag den 10 efter morgenmad eller når vi er klar til det.
Hvis vi er 3 blir det ca 500 kr i brændstof.
Kontakt: 20950659
Vi rejser med Østergaard rejser

Søg   Svar på indlæg