Rejsekammerat søges - Skiferie i uge 10 (Kør-selv med ski man-fre) - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Christian Daniel Bach skrev:
Hej derude!

Vi er 2 venner fra det sønderjyske, som synes det kunne være hyggeligt at fylde bilen (så vi er 3 + udstyr) når vi tager turen sydpå til Østrig i uge 10. Vi er fleksible i forhold til planlægningen, men grundet nyt familiemedlem (min søn på 2 måneder), så kan vi ikke være væk hjemmefra mere end 5-6 dage :-)

Pt. er tanken at vi kører fra DK søndag aften (4/3), og så har vi liftkort fra mandag-fredag og så kører vi tilbage mod Danmark efter en dag på ski.

Der er 2 scenarier i det her - enten så finder vi en rejsekammerat med samme passion for ski og nogenlunde samme alder (vi er henholdsvis 25 og 26 år), som er med på hele pakken (lejlighed, skiløb, mad osv.) og alternativt så kan det også bare være transporten T/R?

Vi har endnu ikke fastlagt destinationen, men det vrimler med restpladser i både Wagrain, St. Anton osv. hvor vi har tænkt os at købe en pakkerejse (1 uge) og så kun benytte os af overnatningerne og liftkortet mandag-fredag. Burde kunne holdes på max 4.000 kr. - måske endda med noget morgenmad hvis vi er heldige.

Udgifterne til transporten forventer vi at holde på omkring 600 kr. pr. mand. og vi kører i en forholdsvis ny Kia Ceed (ikke-stationcar) med gode sæder, 2-zonet klima, fartpilot osv.

Er der nogen der kunne være frisk på sådan en tur? :-)

Kontakt mig gerne på Facebook (Christian D. Bach) eller e-mail cdbach@outlook.com
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen