Passo Tonale - jeres mening?

Profilbillede af Jonas

Hej folkens!

Er der nogen af jer, som har været i Passo Tonale indenfor de seneste par år og kan give mig et indblik i, hvordan det er dernede?
Prismæssigt, så ligger det jo klart under alle de andre skisportsteder, så spørgsmålet er, om der er en bestemt grund til dette også?

Jeg har selv været der for 6 år siden, hvor jeg var fint tilfreds med turen derned, opholdet osv. Men dog var jeg ikke så stor fan af sneen. Der var ikke alverdens sne, samt der var en del is på pisterne pga. solen.
-Men har jeg blot været uheldig eller er der lidt en tendens til, at der generelt ikke kommer lige så meget sne der som andre steder?

Gennemsnitligt har det fået lige omkring 3.8 ud af 5 af brugerne herinde på sitet - men det er nogle forældede meninger. Kom frisk med jeres nye :)

vh
Jonas

Kommentarer Svar  
Profilbillede af André
Sv: Passo Tonale - jeres mening?

Hej Jonas

Skisport.dk havde en af deres udsendte på tur i netop Passo Tonale sidste år, læs artiklen her: http://www.skisport.dk/artikler/passotonale/, håber det kan give lidt mere info.

Mvh. André

Profilbillede af Peter Mathiasen
Sv: Passo Tonale - jeres mening?

Hej Jonas,
jeg var dernede i 2009 og blev positiv overerasket.
sneen var ok og der var masser af muligheder for at køre ofpiste. de fleste brugte pisterne så det gav os andre muligheder for at lege. synes også at der var gode og billige restauranter ude i terrænet.
vi boede på et Faulty Towers agtigt hotel - det var lidt spøjst men ret morsomt til tider.

Søg   Svar på indlæg